e kapi

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
ceca86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 15, 2011 4:27 pm

e kapi

Post od ceca86 »

da li je neko ozda cuo i koristio e kapi nekog bosanskog doktora i ako jeste jesu li nekome pomogle?hvala
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: e kapi

Post od vasa »

e kapi-???????----mogla bi malo vise da pises o tim kapima--da bi mogli shvatiti uopste o cemu se radi?
mimax71
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 09, 2009 1:55 pm

Re: e kapi

Post od mimax71 »

Pozdrav
Ja sam koristio te kapi i to u vise navrata zbog eserihije u mokraci i spermi. Napominjem da uporedo nisam koristio antibiotike niti njihov caj samo e-kapi.
Posle prve dve bocice bio sam izbacio eserihiju iz mokrace ali iz sperme nisam niti posle trece boce. Posle mesec dana vratila mi se i u mokracu.
Zatim sam na predlog Dr. Vedrana (sina tvorca tih kapi) uzeo njihove jace Nano kapi (normalno to je bilo besplatno) i dalje nije bilo rezultata. Takodje je pristutna kod mene velika kolicina nervoze sto kazu da je takodje moguc uzrok eserihije i nisam ispitivao da li postoje neki problemi koji vracaju e.coli kao problemi sa bubrezima i slicno.

U prevodu imao sam dobro i posle toga losije iskustvo sa tim kapima sto ne znaci da ne rade posao.
Odgovori