Nedovoljna erekcija?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
newone
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 16, 2012 10:14 pm

Nedovoljna erekcija?

Post od newone »

Evo ovako,
imam 18 godina, i pre 2 dana sam pokusao da spavam sa devojkom sa kojom sam duze vreme. Usput da kazem da smo oboje nevini...

Da skratim pricu, dosla je kod mene, i posle duzeg mazenja, resili smo da predjemo na delo i spavamo zajedno... Tu je doslo do problema... Probali smo u misionarskoj pozi, ali nije nikako mogao da udje unutra... Nzm da li je problem to sto je ona mnogo uska, ili je problem u meni? MOzda sam umislio, al smatram da mi je previse mekan da bi usao, jer kada pokusam, dolazi do krivljenja penisa i zbog toga ne moze da udje... Cini mi se da se bukvalno prelomi na pola...

trenutno mi se svasta vrti po glavi... Doslo mi je cak na pamet i da sam impotentan... Da li neko zna kako bi mogao da povecam tvrdocu penisa a da to nisu lekovi? Prvo bi pokusao prirodnim putem... Ukoliko to ne upali, javicu se urologu...

Ako ima neko da pomogne, nek se javi jer sam ocajan... Plasim se najgoreg...
newone
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 16, 2012 10:14 pm

Re: Nedovoljna erekcija?

Post od newone »

Zaboravio sam da kazem da sam pre 2 godine operisao bruh, i da se od tada ne bavim nikakvim sportom... Mozda je u pitanju fizicka aktivnost posto sam citao da i to utice... Btw normalne sam tezine... Visok sam 1.82m a tezim 64kg
Za svaki slucaj sam poceo da se aktivnije bavim fizickim aktivnostima... Radim trbusnjake i ostale vezbe koje dovode do ucvrscavanja trbuha... Nadam se da je samo to u pitanju...

Pozdrav i cekam vase odgovore.
DraganC
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 20, 2012 12:21 pm

Post od DraganC »

Situacije je sledeca:
Posto si jako mlad moze biti da je u pitanju i problem psihicke prirode. Sto bi po tebe bilo i najbolje :)

Sledeca dva moguca problema su: Hormonski poremecaj (uglavnom snizena vrednoste testestornoa) ili problem vaskularne prirode.

Moj savet ti je da probas jos koji put pa ako situacija ne bude nista bolja da se obratis odgovarajucoj ustanovi. Takodje, jako je bitno i kome ces se obratiti jer danas mnoge ordinacije zloupotrebaljavaju ove probleme i bukvalno "deru" pacijente...

U svakom slucaju i ako se radi o onom najgorem, postoje lekovi koji ti omogucavaju normalnu erekciju na par dana... Tako da nemas razloga za brigu...
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

da li imas problem sa erekcijom i pri masturbaciji?
normalno je da se pri prvim seksualnim odnosima desavaju takve stvari, pa ne moze sve odmah da radi savrseno :wink: za to treba vremena i strpljenja, da naucite da budete opusteni, da kontrolisete svoje osecaje, da ne brinete, malo da se razradite...velika vecina prolazi kroz slicne probleme na pocetku seksualnog zivota, bez brige... :wink:
Odgovori