Moze li mi neko reci sta je ovo, da zakljuci sa slike???

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
nekica90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 20, 2012 11:36 pm

Moze li mi neko reci sta je ovo, da zakljuci sa slike???

Post od nekica90 »

Pozdrav svima, nasao sam ovaj forum i odmah sam se registrovao jer vidim da je okej, e sada imam pitanje... izasle su mi kao bradavice oko penisa, po drugi put, bile su nekada davno mozda pre pola godine isto tako jednom i vremenom nestale od cega ne znam da li od brijanja i deo po deo ili same od sebe, ali sada evo vec skoro 2 meseca su na istom mestu ne mogu da se skinu, a mnogo mi smetaju i opet ne znam da li je to neka bolest, imam odnose sa devojkom vecinom bez kondoma, ali sam joj prvi sa kim je imala odnose i tako nastavili... Citao sam neke teme i to mi lici na te kondilome ali eto posto se prvi put susrecem sa tim, zatrazio sam od vas da mi vi pomognete ako vec znate to, uslikao sam da vam lakse bude pa da procenite... slika je u dobroj rezoluciji pa zumirajte i nadam se da cete to zakljuciti i reci mi u cemu je problem, da li je opasno toliko ili opet da cekam jos dok se samo ne skloni... i kako to da lecim da ne dolazi do toga vise

evo slike

http://img851.imageshack.us/img851/6821/img037k.jpg

http://img36.imageshack.us/img36/5871/img034gc.jpg

Nadam se da cete mi pomoci a i ja se nadam da nije toliko opasno... Unapred hvala svima na odgovorima :)
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Moze li mi neko reci sta je ovo, da zakljuci sa slike???

Post od tamaraft »

Ovo su virusne bradavice koje morate otkloniti kod lekara! Naravno i svojoj partnerki savetujte da poseti ginekologa!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori