I evo, kao što naslov kaže, imam problema u vezi svoga zdravlja. Dakle prije otprilike nekih mj. dana ustanovljena mi je Klamidija i Ureaplasma. Simptomi su ovakvi: blago peckanje pri mokrenju, proziran iscjedak iz penisa u vrlo maloj količini, ponekad blagi pritisak iznad penisa, kod stidne kosti te kod lijevog bubrega, te pri mokrenju, pred kraj mokrenja se mokrenje zaustavi iako još ima malo mokraće za izaći, pa moram malo jače napregnuti se da bi ispustio svu mokraću još do kraja, isto tako i kad počinjem mokriti, moram se malo jaće napregnuti da bi mlaz krenuo. E sad, bio sam dobio terapiju antibioticima, prvo sam pio Azitromicin, 3 tablete, 1 svaki dan. To je za suzbijanje Klamidije. Zatim sam pio Doksiciklin 2x na dan kroz 7 dana, te poslije toga Eritromicin 3x na dan kroz 7 dana. E sada, popio sam to sve. Mene brinu sada sljedeće stvari, kažu da Azitromicin u 95% slučaja pobije Klamidiju, a mene brine da možda i nije tako, jer još osjećam simptome. Neki simptomi su nestali, peckanja više nema, niti iscjedka, ali onaj pritisak iznad penisa je još uvijek tu, i kod lijevog bubrega blago škakljanje. I još da napomenem, da kad npr. ejakuliram, poslije mi je malo teže mokriti još. Ja sad neznam, ići ću kod doktorice pa će mi ona reći još što da radim. Mene zanima da li je netko imao iskustva sa ovim bakterijama? Čuo sam da nekad liječenje zna trajati i do 16 tjedana.