Ukoliko je neko prelezao zauske -oligoazospermija?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
pigy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 27, 2006 3:09 pm

Ukoliko je neko prelezao zauske -oligoazospermija?

Post od pigy »

Zanima me posto mi je dijagnoza cini mi se oligozoospermija III stepena,broj spermatozoida 10 mil na 1ml sperme,ph7.5 5% pokretljivih,5% pokretljivih posle pola sata,i posle sat vremena su pokretljivi spermatozoidi,60% normalnog izgleda,38% patoloske promene,2% nezrele,rastegljiva stanje semne tecnosti, ......mozda nisam precizno napisao termnie ali razumete o cemu govorim,
rekli su mi da posto sam prelezao zauske, i postoji ostecenje zlezde nesto gravidus III stepena, i da jedino vestackom oplodnjom mogu imati decu,samo jednom sam uradio spermogram,jel moguce da zbog prelezanja zauski rezultat ostane uvek ovakav, jer su mi rekli da terapija ne postoji,ni hormonska ni nikakva vec samo vantelesna i to nekom itx metodom-uzimanje jednog spermatozoida-izdvajanje,koje sam cuo da rade slovenci i to kosta 7500 eura,
Jel treba da ponovim spermogram, posto trenutno na svoju ruku uzimam pentovit 2 tablete dnevno,oligogal jedna tableta,zink sumeci jedna tableta.
Koliko dugo smem da pijem cink i ovu moju terapiju,postoji li nacin da se poveca pokretljivost spermatozoida i dal;i to moze da bude i rezultat stresa ,ujedno pijem za pritisak katopil i rivotril.Savet?
tastatura
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 27, 2005 1:20 am

Post od tastatura »

Sa koliko godina si prelezao zauske?
pigy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 27, 2006 3:09 pm

Post od pigy »

Kao beba-otprilike do godinu dana ili posle godinu dana, ali kao beba.
Odgovori