Našli su mi u urunu Ešerihiju koli (70000). Prosto ne mogu da verujem. Em jako pazim na higijenu em nisam žensko.
Dobio sam od lekara Panklav a potom Monural(rađen antibiogram). S obzirom da mi je stomak poprilično osetljiv na antibiotike mogu li da pijem uz to i Enterofuril?
Panklav i Enterofuril
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Panklav i Enterofuril
imas li nekih tegoba s mokrenjem? ako nemas to ne mora da bude znacajna brojka, mozda se npr. radi samo o kontaminaciji uzorka...dok pijes antibiotik mozes uzimati neki probiotik kao zastitu (ali u razdvojeno vreme u toku dana)...
Nikakvih. Ultrazvuk, urea, kreatinin ok, u urinu leukocita 4, eritrocita 1-2, bakterija malo.
Pijem Panklav treći dan i javili su mi se stomačni problemi. Uzimam i probiotic. Inače vrlo retko uzimam antibiotic.
Izuzetak je Enterofuril kog sam pio dva puta bez problema. Mislio sam da uzmem sad uz Panklav i njega(možda dijareja nije od Panklava) pa da u isto vreme rešim i eventualnu stomačnu infekciju.
Pijem Panklav treći dan i javili su mi se stomačni problemi. Uzimam i probiotic. Inače vrlo retko uzimam antibiotic.
Izuzetak je Enterofuril kog sam pio dva puta bez problema. Mislio sam da uzmem sad uz Panklav i njega(možda dijareja nije od Panklava) pa da u isto vreme rešim i eventualnu stomačnu infekciju.
nemas nikakvih tegoba, nalaz urina je dobar, urinokultura isto nista alarmantno, moguce je cak da zaista jeste samo kontaminacija, u tom slucaju se antibiotik ni ne pije! ako ti antibiotik pravi veci problem mozda je najbolje da prekines da ga uzimas, koristi probiotik, ako nema brzo poboljsanja mozes uzeti i Enterofuryl...ali nadam se da ce se stolica smiriti po prestanku uzimanja antibiotika i uz ogovarajucu dijetu koja se sprovodi kod proliva...sto se tice urinarnih puteva uzimaj dosta tecnosti, cajeva za urinarne puteve, pa za 2 nedelje uradi kontrolni pregled mokrace...
Hvala na pomoći. Poslušaću Vaše savete.