Frenulum
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Frenulum
Dobar dan! Pre 6 meseci sam operisao frenulum. Bio je kratak i savijao mi je glavic u erekciji... Sad,nakon pola godine sve je dobro zaraslo,ali moj penis u erekciji je i dalje kriv. Zanima me da li je to normalno? Treba li vremena da se ispravi ili sta vec? I mogu li imati sexualne odnose? Hvala!
Re: Frenulum
zavisi da li je to zakrivljenje uzrokovano i dalje frenulumom (koji mozda nije dovoljno otkacen ili je opet tesno srastao) ili je penis sam po sebi takvog oblika...zavisi koliko je zakrivljenje, moze da bude sve normalno, bitno je da nema nikakvih smetnji pri odnosu, a to ne mozes da znas dok ne probas...ako je vec sve zaraslo mozes imati odnose, pa ako eventualno bude nekih smetnji onda se javi opet urologu...
Hvala.. I jos nesto... kad dodirnem glavic osjecam iritaciju ili golicanje..nekad vise,nekad manje...u cemu je tu stvar,jel to ok?
treba videti ima li mozda neke upale koja dovodi do takvog osecaja...ako nema upale onda je stvar u nenaviknutosti na dodir, pa to sam vezbaj, da se naviknes na direktan dodir...