jako hitno

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
biljanag
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 1:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

jako hitno

Post od biljanag »

beba mi ima tri meseca,sisa.i juce sam se cedila u hladnoj sobi i sad mi mleko manje ide,a pre je bio mlaz.sta da radim ide noc sta ako ne budem imala mleka sta da mu dam da li je bolje adaptirano mleko ili dvotrecinsko.i da li ce mi se mleko vratiti tj.imam ga jos uvek ali mnogo je manji mlaz nego juce.hvala unapred
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Re: jako hitno

Post od tamaraft »

Pozovite dezurni servis halo beba!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
biljanag
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 1:38 pm

Post od biljanag »

ja sam trazila pomoc.ako ne mozete da mi pomognete ne morate mi odgovoriti.opet jos jednom hvala.pomoc za nocas bar dok ne odem kod dr sutra ,ali nema veze hvala
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Najbrze i najkonkretnije vam i mogu pomoci dezurni lekari pedijatri u servisu halo beba, ne razumem sto se ljutite kada je savet potpuno na mestu!

Pozovite ih i recite sve shto ste i ovde napisali i lekari ce vam pomoci, nema potrebe da se brinete preko noci.

U svakom sluchaju se sutra javite svom pedijatru i savetujte se po pitanju ishrane deteta!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
caca29
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 06, 2010 10:54 pm

Post od caca29 »

pokusajte sa cestim izmlazavanjem i tusiranjem toplijom vodom, a za svaki slucaj pripremite adaptirano mleko jer je zdravije nego dvotrecinsko,vecina nas jeste othranjeno na dvotrecinskom ali nije vise mleko kao sto je nekad biolo, to govorim iz iskustva jer imam malu bebu.
sve najbolje
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

Trudite se da bebi sto cesce dajete siku jer se mleko pravi po bebinoj potraznji . Ako bebu budete vise stavljali da siki bice i vise mleka. A jednu noc i da ne bude dovoljno nece bebi nista biti (mozda malo vise plakanja ali nekada se smire i kada samo budu na siki). Beba je previse mala za kravlje mleko, ako vec mislite da je neophodna dohrana onda formulu!
A pred svaki podoj popijte po solju caja (najbolje ako imate onaj za dojilje, a ako ne moze i bilo koja druga tecnost). Topla pelena preko grudi takodje pomaze.
unka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2008 4:47 pm

Post od unka »

čula sam da je sprej na bazi oksitocina koji se kupuje na slobodno dobar za nadolaženje mleka. Često treba bebu dojiti i nikako ne treba cediti se u hladnoj prostoriji nego se utopljavati da ne bih došlo do gubitka mleka. Dohrana svakako je bolja ali se potrudite da što pre popravite laktaciju jer je zdravije majčino mleko. Sretno!
Slika
lozinka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 24, 2008 10:26 pm

Post od lozinka »

biljanag napisao:beba mi ima tri meseca,sisa.i juce sam se cedila u hladnoj sobi i sad mi mleko manje ide,a pre je bio mlaz.sta da radim ide noc sta ako ne budem imala mleka sta da mu dam da li je bolje adaptirano mleko ili dvotrecinsko.i da li ce mi se mleko vratiti tj.imam ga jos uvek ali mnogo je manji mlaz nego juce.hvala unapred
Ja svojoj bebi od dva i po meseca dajem 2/3 mleko, a za noc Bebelac. Sa tri i po sam krenula rizine pahuljice, a sad i ukuvavam plazmu sa 2/3 mlekom. Beba mirno spava i zadovoljna je.
Odgovori