Gde posetiti urologa?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Gde posetiti urologa?

Post od MarkoKg9 »

Poštovani,

Izvinjavam se što postavljam ovakvo pitanje, ali pošto sam odlučio i skupio hrabrosti da odem do urologa zbog problema koji imam (neki lakši oblik fimoze) sada sam u nedoumici gde tačno da odem. Moja ideja je bila da odem u polikliniku u Beogradu (pošto tu studiram, i već sam se lečio tu) ali sada na njihovom sajtu ne vidim da ima odeljenje urologije, pa nisam siguran da li uopšte mogu da se lečim tamo?
Mislim na polikliniku na Novom Beogradu, na Tošinom Bunaru.

Ukoliko imate neki predlog molim vas da ostavite ovde. P.s - preferiram državne ustanove ali ako mislite da bi privatna klinija bila bolje otvoren sam i za takve predloge.

Hvala unapred i izvinjavam se ako je tema postavljena na pogrešnom mestu.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Gde posetiti urologa?

Post od Dr011 »

javi se u studentsku polikliniku, pa ce ti napisati uput za urologa u nekoj ustanovi gde ima urologa...
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Post od MarkoKg9 »

Hvala vam veliko na odgovoru, i izvinjavam se još jednom na dosađivanju.

Da li mislite na kliniku na koju sam nameravao da odem, na Novom Beogradu ili neku drugu kliniku?
Na klinici moram da odem kod lekara opšte prakse i samo da tražim uput za urologa ako se ne varam?

Izvinjavam se još jednom na glupim pitanjima, ali nisam baš preterano imao dodir sa lekarima u bgu pa ne znam kakva je procedura, a iz grada (manjeg) odakle sam sve se nalazi u jednoj zgradi pa nikad nisam imao potrebu da jurim specijaliste po klinikama, ali sve je za ljude :)
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

postoji i studentska poliklinika u Krunskoj, verovatno da imaju neku ambulantu i u studnetskom gradu, ako je to to sto spominjes...
Odgovori