Bol i crvenilo u predelu glavica

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
pendulum
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 10, 2012 4:16 am

Bol i crvenilo u predelu glavica

Post od pendulum »

Pozdrav ljudi , kao prvo zeleo bih svima da cestitam Novu Godinu i pozelim sve najbolje u istoj :)

a sad da predjem na svoj problem

Pre nekih 3 meseca pocelo je postepeno da mi se pojavljuje crvenilo u predelu glavica i kozice oko glavica ,crvenilo je u pocetku bilo uglavnom oko oboda glavica i sirilo je se na ceo glavic priliku masturbiranja . Kada je penis totalno opusten ne osecam nikakav bol u predelu crvenila na glavica ali sto je penis tvrdji i veci to bol postaje intenzivniji posebno prilikom ejakulacije.Bol nastaje prelaskom kosice preko glavica ovako na dodir ga ne osecam .Kao mali sam operisao kuzicu ne secam se sta je tacno bio problem ali imam utisak da i sad imam problema sa prevlacenjem kozice, da li to moze biti uzrok mog problema ?

btw isao sam kod lekara posto mi u nasem mestu nemamo bolnicu i doktorka mi je napisala uput za dermatologa.

Znacilo bi mi bilo kakvo vase iskustvo i pomov.Hvala vam unapred :)
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Bol i crvenilo u predelu glavica

Post od Dr011 »

tadkodje srecna Nova godina!
da, problem moze biti u kozici ako je tesna, pa to onda dovodi do iritacije i crvenila...svakako savetujem da se obavi taj pregled i vidi kakva je kozica i ima li mozda uz to neke infekcije koju treba leciti...ako je problem u tesnoj kozici onda se to treba resavati...
Odgovori