Imam tupe bolove u ledjima(krstima) i od skoro osecam tup bol kao u dubini testisa ili mosnji nemogu precizno utvrditi i osjetim kao da imam malo mravinjanje ali ne uvjek mokraca mi je bjele boje a ujutro zuckaste isao sam kod urologa i on me je pregledao papilaciom i rekao da je to od dugog stajanja,i da je to od prehlade da nosim tjesnje gacice.Isao sam ponovo kod istog urologa ponovo me pregledao papilacijom i rekao da je to sve uredu nema hematoma i da su testisi uredne velicine (konzorcije).Od ljekova mi je dao analgin da pijem po potrebi kad osjetim bol i da bi me to prestlo boliti nakon 15 dana.Jos osjecam bolove pri pokretu kad me zabole ledja pa da se bol prenese na mosnje i na testise i to traje neko vrijeme.Kada sjedim ili lezim neosjecam nikakve bolove samo ponekad osjetim neko kao mravinjanje po mosnjama i bol u kosti bedre.
Kada sam dirm testise one me ne bole.
Mene interesuje da li je moguce da mi je to sve od bolova u ledjima (krstima) ako neko moze da mi pomogne i da mi da neki savjet.Hvala...
bol u testisu
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: bol u testisu
ako je pregledom utvrdjeno da je sa testisima sve u redu, onda je bol verovatno refleksne prirode, i zraci ili iz trbuha ili od kicme...
Povremeno imam bolove u levom testisu i vidu blagog oticanja (e sada ne znam kako se to zove tacno) mokracovoda, ili sta god se vec nalazi iznad samog testisa... Uglavnom to mi se desava (koliko sam ja uspeo dosad da primetim) kada sam u sedecem polozaju i jos ako sedim na necemu hladnom. Znate li mozda o cemu se radi?
Samo bih se ispravio, hteo sam reci semenovod a mokracovod.
treba se uraditi pregled i da se vidi gde je tacno taj otok, bez pregleda ne mozemo da znamo sta je...sto se tice semene vrpce mogu da budu recimo prosirene vene, moze da se desi da se kanali prosire i kod neredovnog praznjenja, predugog odlaganja ejakulacije, moze da bude nesto trece...bez pregleda definitivno ne moze da se zna...
brenapetar....
preporucujem ti da nekoliko dana TEDONALOM mazes krsta pa ako te prolazi onda je problem u kicmi
a drugo---kakav seksualni zivot vodis--nemoj da zadrzavas ejakulaciju ni slucajno i nosi udobne gace-ne bokserice ali ni slip da te jako stezu..
DOBRO BI BILO URADITI ULTRAZVUK TESTISA
SRECNO
Ovo sa odlaganjem ejakulacije vazi i za Ecomana kao sto rece i Dr011 kao i za sve muskarce---to zna praviti probleme a nismo ni svesni kolike pa pijemo razne lekove bez potrebe
SRECNO SVIMA
preporucujem ti da nekoliko dana TEDONALOM mazes krsta pa ako te prolazi onda je problem u kicmi
a drugo---kakav seksualni zivot vodis--nemoj da zadrzavas ejakulaciju ni slucajno i nosi udobne gace-ne bokserice ali ni slip da te jako stezu..
DOBRO BI BILO URADITI ULTRAZVUK TESTISA
SRECNO
Ovo sa odlaganjem ejakulacije vazi i za Ecomana kao sto rece i Dr011 kao i za sve muskarce---to zna praviti probleme a nismo ni svesni kolike pa pijemo razne lekove bez potrebe
SRECNO SVIMA