perutanje kozice

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Konsiliere
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 29, 2011 3:56 pm

perutanje kozice

Post od Konsiliere »

letos mi je dijagnostikovan hpv, ali neki tipovi koji nisu opasni i nemam kondilome, niti kakve smetnje..doduse, bilo je malo crvenila prepucijuma al ne dugo. Medjutim, od skora mi se peruta kozica ispod glavica, ali nemam nikakvih rana niti izraslina. To obicno ocistim intimnim maramicama vlaznim, i bude ok. Primetio sam da je par dana ok, kad korisim neven+kantarion+propolis ulje(45%+45%+10%), ali onda se opet javi. Ponekad se cak i glavic malo peruta.. kad sve prodje, cini mi se da je kozica pomalo slepljena za sam glavic, ali nemam problema ni pri sexu ni masturbaciji, jer mogu prepucijum povuci koliko treba. Sta da cinim dalje?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: perutanje kozice

Post od Dr011 »

bitno je da kozica nije tesna, kazes da tu nema problema...treba iskljuciti infekcije...ako je to sve uredu nekad se javlja perutanje i bez poznatog uzroka, odrzavaj dobro higijenu, ne koristi vlazne maramice, samo voda i neki neutralni sapun i dobro obrisati nakon pranja...
Konsiliere
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 29, 2011 3:56 pm

Post od Konsiliere »

evo i slike

Slika

Uploaded with ImageShack.us
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

za sad samo dobro odrzavanje higijene i nega...mozes uraditi bris glansa cisto radi kontrole...
Odgovori