kazite mi da li je puno da masturbiram 5 puta nedeljno?
koliko puta je "normalno"?
Hvala
previse masturbiram?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 03, 2009 3:56 pm
Re: previse masturbiram?
nije puno...kod mladjih, pogotovo pre seksualnih odnosa to svakako i biva cesce...naravno neces to raditi vise puta na dan svaki dan, to bi bilo preterano... 

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 12, 2011 6:48 pm
znaci li da ja preterujem, bukvalno svaki dan po nekad i vise puta 

ako je po nekad onda nije strasno-
Имам осјећај да сад и знам разлог моје импотенције, пошто ја мастурбирам 5 пута минимално на дан . 
Изгледа да сам навикнуо на своју руку пошто цура са којом сам имао секс није могла да га подигне ....

Изгледа да сам навикнуо на своју руку пошто цура са којом сам имао секс није могла да га подигне ....
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 12, 2011 6:48 pm
ovako, malo su me zabrinuli odgovori pa da malo detaljnije opisem moj "slucaj"
masturbiram vec oko 5 godina (sada imam 18) i najcesce po 2 puta dnevno (gotovo nikad 3 puta, mozda mi se desilo dva puta u zivotu do sada) e sad za to pitanje da li je previse?
2. u navici (ne znam sto) mi je da se zadovoljavam preko neke tanje trenerke (ostalo mi je od pocetka, valjda zato sto mi je tako bio slabiji osecaj i mogao sam duze, mada ne znam da li je to, ne secam se vise) i ne znam da li je to previse grubo (nekad mi se javi i ranica na penisu od toga), e sada otkrio sam odavno da ne mogu da dostignem vrhunac kada polako masturbiram... (ponekad mi se desi da mogu i tako ali veoma retko)

masturbiram vec oko 5 godina (sada imam 18) i najcesce po 2 puta dnevno (gotovo nikad 3 puta, mozda mi se desilo dva puta u zivotu do sada) e sad za to pitanje da li je previse?
2. u navici (ne znam sto) mi je da se zadovoljavam preko neke tanje trenerke (ostalo mi je od pocetka, valjda zato sto mi je tako bio slabiji osecaj i mogao sam duze, mada ne znam da li je to, ne secam se vise) i ne znam da li je to previse grubo (nekad mi se javi i ranica na penisu od toga), e sada otkrio sam odavno da ne mogu da dostignem vrhunac kada polako masturbiram... (ponekad mi se desi da mogu i tako ali veoma retko)
naravno da ce da se javi ranica kad se koza trlja o ves i guli...promeni tehniku, sve je stvar navike, navici ces se i na drugaciju tehniku...