previse masturbiram?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
perica.nikolic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 03, 2009 3:56 pm

previse masturbiram?

Post od perica.nikolic »

kazite mi da li je puno da masturbiram 5 puta nedeljno?

koliko puta je "normalno"?
Hvala
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: previse masturbiram?

Post od Dr011 »

nije puno...kod mladjih, pogotovo pre seksualnih odnosa to svakako i biva cesce...naravno neces to raditi vise puta na dan svaki dan, to bi bilo preterano... :wink:
nikola1993
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 12, 2011 6:48 pm

Post od nikola1993 »

znaci li da ja preterujem, bukvalno svaki dan po nekad i vise puta :oops:
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

ako je po nekad onda nije strasno-
ProblemT
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 11, 2011 9:04 pm

Post od ProblemT »

Имам осјећај да сад и знам разлог моје импотенције, пошто ја мастурбирам 5 пута минимално на дан . :(
Изгледа да сам навикнуо на своју руку пошто цура са којом сам имао секс није могла да га подигне ....
nikola1993
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 12, 2011 6:48 pm

Post od nikola1993 »

ovako, malo su me zabrinuli odgovori pa da malo detaljnije opisem moj "slucaj" :D
masturbiram vec oko 5 godina (sada imam 18) i najcesce po 2 puta dnevno (gotovo nikad 3 puta, mozda mi se desilo dva puta u zivotu do sada) e sad za to pitanje da li je previse?
2. u navici (ne znam sto) mi je da se zadovoljavam preko neke tanje trenerke (ostalo mi je od pocetka, valjda zato sto mi je tako bio slabiji osecaj i mogao sam duze, mada ne znam da li je to, ne secam se vise) i ne znam da li je to previse grubo (nekad mi se javi i ranica na penisu od toga), e sada otkrio sam odavno da ne mogu da dostignem vrhunac kada polako masturbiram... (ponekad mi se desi da mogu i tako ali veoma retko)
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

naravno da ce da se javi ranica kad se koza trlja o ves i guli...promeni tehniku, sve je stvar navike, navici ces se i na drugaciju tehniku...
Odgovori