nesto na kosti
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 1:38 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
nesto na kosti
suprug mi je sportista ima bolove u ledjima.dr kaze da mu se zivac ukljestio a i dobro verovatno od istrosenosti,pri kraju je karijere.ali boli ga noga blizu prepone.isao je na ultrazvuk nisu nasli nista,pa na magnetnu,i tamo je dr video nesto sto ne bi trebalo da bude tu,jos ne zna sta je kao znace sutra,mislim ja cu do sutra da otkacim.sta bi to moglo biti.da li je moguce da je od udarca posto ima puno padova u njegovom poslu idr.ili je nesto drugo.samo da nije nista opasno.unapred hvala
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Niko od nas vam zaista ne moze nishta reci dok nam ne date neki konkretan podatak poshto "nesto na kosti" nije dovoljno da bilo ko od nas preko interenta vama kaze sta je u u pitanju!
Tako da sachekajte zvanichnu dijagnozu od lekara kom ste se obratili!
Tako da sachekajte zvanichnu dijagnozu od lekara kom ste se obratili!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Stalni član
pa znam da su informacije sture,ali znam da ga bole ledja u donjem delu iznad zadnjice,da mu je navodno zivac ukljesten pa ga od toga bole ledja.ali njega boli i desna noga u butini.kad su mu radili MR doktor je usao unutra i pitao ga da li mu je testis na mestu,na sta se on nasmejao jer nije znao sto ga to pita.a pitao ga je jer mu je naso nesto na kosti sto ne bi trebalo da bude tu
-
- Stalni član
jedan dr kaze da je to na kosti drugi da je u ili kod mokracnih kanala.malo je nezgodno jer smo mi u inostranstvu suprug govori njihov jezik ali bas za ovakve stvari ipak treba imati malo veci fond znanja.sutra ide da vadi krv i nosi mokracu na pregled.da li bilo ko ima bilo kavu pretstavu sta je u pitanju
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Kontakt:
-
- Stalni član
ma u redu je ne ljutim se.bio je danas kod specijaliste i rekao mu je da je prilikom pada kojeg u njegovom poslu uvek ima,kost prikljestila neki nerv ali posto je on mesec dana igrao pod inekcijama to se upalilo i da ga zato boli.rekao mu je da mora da miruje da bi za mesec dana bez treninga trebalo da bude ok.rekao mu je i da treba da vozi bicikl.
Spy Software for Mobiles
Шта лепо поруку