Miteseri

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
baby
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 28, 2005 11:06 pm

Miteseri

Post od baby »

Sta mislite o trakama za skidanej mitisera? Da li one zaista deluju?
Koje su po Vasem misljenju najbolje?
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Nemam neko veliko iskustvo sa tim trakama-treba pogledati koji je aktivni princip njihovog delovanja i prema tome se orijentisati. da li je tu dominantni mehanicki faktor ili hemijski! Zanimljivo je i pitanje znacaja komedoekspresije-istiskivanja komedona koja je dugo bila favoriziovana u kozmetickim salonima kod nas. danas se u svetu favorizuju pilinzi-enzimski i hemijski, mada smo od internacionalnog instruktora RVB-kozmeticke kuce, Klaudije Sorlini, culi da ona nikome ne nudi komedoekspresiju kao primarnu uslugu, ali da je radi i mora da zna kako se radi na zahtev klijenta. A zadovoljstvo klijenta i pozitivan uticaj na njegov QoL-kvalitet zivota je osnovno merilo uspeha svake usluzne delatnosti
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm

Post od mr ph. Silvio »

Mislim da te trake nemaju dejstvo. Najsigurnije i najefikasnije su metode koje je spomenula dr Gorana, kao i komedoekspresija-istiskivanje komedona.
baby
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 28, 2005 11:06 pm

Post od baby »

Meni je to delovalo kao isuvise brz i lak nacin da se resi mitisera pa sam zato i posumnjala u efikasnost i zato zatrazila misljenje.
Hvala na odgovorima.
pozdrav
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm

Post od mr ph. Silvio »

Kad god ste u nedoumici, javite se.
anna alllex
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 03, 2011 3:32 am

Re: Miteseri

Post od anna alllex »

Zamolila bih vas da mi kazete nesto vise o komedeoekspresiji,kako se radi i koliko je bolno....
DraganaC
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Avg 27, 2010 4:17 pm

Post od DraganaC »

Ja sam koristila trake za skidanje mitesera i moje je iskustvo da deluju samo privremeno, tj. pore se ponovo vrlo brzo napune. Ali osecaj kada se tracica odlepi sa lica, kupeci sa sobom gomilu sitnih bockica je fenomenalan :lol: :lol: :lol:
1 dinar ulozen u preventivu zdravlja odraslog coveka stedi 64 dinara;
1 dinar ulozen u preventivu zdravlja deteta stedi 200 dinara.
anna alllex
Novi član
Novi član

Post od anna alllex »

HOCE LI MENI NEKO ODGOVORITIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII????????????????ZA CETVRTAK MI JE ZAKAZANA KOMEDEOEKSPRESIJA,A IMAM JAKO BOLNU UPALU I PLASIM SEEEEEEE.....MOGAO BI NEKO DA MI PRENESE ISKUSTVA... :oops:
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

To je klasicno "cedjenje" mitisera.Lice prethodno pripremi i napari.Ukoliko se ciste samo mitiseri ne bi trebalo da bude preterano bolno.
Upale ne bi trebalo dirati,znaci samo mitisere.
Nakon toga bi trebalo propisati ne adekvatnu nego koja ce,bar usporiti nastanak mitisera.
anna alllex
Novi član
Novi član

Post od anna alllex »

Hvalaaaaaa...... :wink:
Danica89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 14, 2011 6:42 pm

Post od Danica89 »

Imam problematicno lice.Oko brade,nosa i ,malo po celu imam mitisere.Htela bi da probam akne inteziv formulu pa me zanima da li je ona samo za akne ili i za mitisere?
Sandro
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 04, 2012 2:59 am

Post od Sandro »

Da ne otvaram novu temu,vidim da je ovde nesto pisano,imam i ja problem sa mitiserima.
Imam ih na celu i bradi najvise ,sestra mi kaze da ih imam na ldjima u svakoj pori :) inace pimetio sam da po grudima gde god mi je dlaka tu je mitiser,ako diram mitiser sutra zagnoji,isao sam na "cedjenje" i pomoglo je ali mi je nedelju danna lice bio previse crveno i stalno se vracaju,da li postoji neko drugo resenje ,osim cedjenja zato sto mi jako smeta kad sam ceo crven...inace tinejdzer sam :)
Odgovori