tackact gnoj...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
tribbiani
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 30, 2011 2:33 am

tackact gnoj...

Post od tribbiani »

pozdrav. prije nekih 7-8 mjeseci primijetio sam nesto kao bjelicastu malu bubuljicu na glansu...iz nje sam istiskao nesto kao gnoj, cvrsce konzistencije, jako malo, tackasto, bijele boje...nakon 3-4 mjeseca opet se pojavio taj gnoj, ili sta je vec...ja ocistim, operem...i tako svakih par mjeseci...pa vas molim za pomoc, preporuku, sta bi moglo biti, sta da upotrijebim da to zalijecim...
tribbiani
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 30, 2011 2:33 am

Re: tackact gnoj...

Post od tribbiani »

tribbiani napisao:pozdrav. prije nekih 7-8 mjeseci primijetio sam nesto kao bjelicastu malu bubuljicu na glansu...iz nje sam istiskao nesto kao gnoj, cvrsce konzistencije, jako malo, tackasto, bijele boje...nakon 3-4 mjeseca opet se pojavio taj gnoj, ili sta je vec...ja ocistim, operem...i tako svakih par mjeseci...pa vas molim za pomoc, preporuku, sta bi moglo biti, sta da upotrijebim da to zalijecim...

je li moguce da niko nema nikakav savjet?...osim da odem ljekaru...
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: tackact gnoj...

Post od Dr011 »

da li je to bas na samom glansu ili na kozici koja prekriva glans? u svakom slucaju bi moralo da se vidi kako izgleda, bez toga se ne moze znati sta je...
Odgovori