Pre nesto vise od 10 godina, pocetkom 2001 godine, sam imala nezasticene odnose sa svojim tadasnjim deckom. On je tada imao 19, a ja 21 godinu. Od 2002. godine sam sa svojim sadasnjim suprugom. Suprug se 2009. godine testirao na hiv jer mu je to osiguravajuca kuca trazila kada je uzimao kredit za stan i bio je negativan. Ja za ovih 10 godina nikada ni jedan simptom nisam imala, uvek sam bila zdrava, ni jedan problem sa ginekoloske strane. Cak sam sada u trecem mesecu trudnoce. Medjutim, uhvatila me je panika u poslednje vreme da imam hiv koji 10 godina cuci negde u meni bez simptoma. Jako se lose osecam zbog toga. Otac mi jeo umro od raka pre 40 dana, pre toga smo se cetiri godine borili sa tom bolescu, svakog dana sam bila opsednuta bolestima. Sad kad je to proslo mene je pocelo da opseda da imam hiv, da na supruga nije preslo do 2009, ali da je sada preslo jer su mu se pojavile neke bubuljice na licu pa sam ja to povezala sa tim.
Imam li stvarnih razloga za toliku brigu ili je u pitanju anksioznost zbog smrti voljene osobe?
Zabrinuta, molim za pomoc
Re: Zabrinuta, molim za pomoc
A sto bi sebe toliko mucila, pogotovo jos i trudna? Ako ti se to toliko vrzma u glavi istestirajte se oboje i gotovo!!!
Re: Zabrinuta, molim za pomoc
s obzirom da je proslo 10 godina, do sada trebalo da ste vec razvili AIDS, a niste, sto znaci da se niste inficirali. ali ako ce vama biti lakse, testirajte se.