genitalni herpes

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
ttihi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 20, 2010 11:30 pm

genitalni herpes

Post od ttihi »

Postovanje
Pregledao sam forum u vezi genitalnog herpesa i nisam mogao da nadjem nista u vezi problema koji me muci.
Interesuje me da li genitalni herpes moze da se manifestuje bez klasicnih simptoma,plikova na glansu?Mene muci crvenilo na glavicu uz pecenje a isto tako imam i pecenje u uretri nakon mokrenja.Laboratorijski nalazi su mi negativni,a doktorica kaze da je moguce da je herpes i da ne mora da se manifestuje klasicnim simptomima.
Molio bih vas za hitniji odgovor da bih otisao da vadim krv ako je potrebno i izvinjavam se ako je o ovoj temi bilo reci na forumu a ja nisam uspeo da pronadjem.Hvala unapred
IrenaZG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 16, 2011 2:23 am

Re: genitalni herpes

Post od IrenaZG »

Pozdrav,

nisam komp.... za odgovor( studij fizioterapije )....ali ponešto znam. Odgovor je može. Serologija krvi na zaraznom :)) rezultati budu za 2 tjedna :) Ako još uz to imate bol u donjem dijelu leđa,bol mišića u jednoj ili obje noge,nemoć malaksalost,(a ne mora biti uopće ovih siptoma),onda je najvjerovatnije HSV2 :),no serologija. :) Lijepi pozdrav
Odgovori