iritantni crveni deo s unutrasnje strane kozice penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
djavojeodneosalu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 10, 2011 1:08 am

iritantni crveni deo s unutrasnje strane kozice penisa

Post od djavojeodneosalu »

Pre oko 10 tak dana mi se pojavio problem sa slike.pocinje peckanjem i svrabom,bude lakse neko vreme kad ga operem vodom i sapunom.Prvo je poceo kao svrab,koji sam ja verovatno rascesao do ovog crvenila,tokom voznje.Imam inace dijagnostikovan kontaktni ekcem na dlanovima,ali sam uspeo visokom dozom omega 3 da ga drzim ok.,bez vidljivih pucanja sem nesto malo zadebljale koze
Slika
S partnerkom sam duze vreme imali smo , pa, sadrzajan sex, a sad smo dobili dete i nismo spavali 9 meseci.
Sumnjam i na izuzetno prljav wc na poslu,kao iz horor filmova ,koji sam bio prisiljen da koristim nekih mesec dana.
Inace,trenutno mi je imunitet na dnu,prehladjen sam itd.
slike prilozene.
pomozite ako ko moze.unapred hvala svima.

Slika
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: iritantni crveni deo s unutrasnje strane kozice penisa

Post od Dr011 »

da li se ovo smiruje? da li ste mozda koristili neke lekove pre nego sto se ovo javilo?
moguce je i da je posledica pada imuniteta, da se ispoljio npr. herpes (sto bi moglo da bude ovo na ivici glansa)...posto ste skloni dermatitisu moguce je da je nesto i na toj osnovi...odrzavajte dobro higijenu, izbegavajte iritantna hemijska sredstva i savetujem pregled kod dermatovenerologa...
Odgovori