Bol u lijevoj preponi i tupa bol u lijevom testisu?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
doe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 04, 2011 8:41 pm

Bol u lijevoj preponi i tupa bol u lijevom testisu?

Post od doe »

Postovanje svima, imam jedno pitanje. Evo nakon dugo vremena krenuo sam u teretanu, no medjutim, preksinoc kad sam zavrsio s vjezbama i otisao u grad gledati utakmicu, osjetio sam bol(nije jaka) u lijevoj preponi i kao tupu bol u lijevom testisu(mozda ne u testisu doslovno, nego u ovim spojevima koji ga vezu sa tijelom). Kao dijete sam operisao bruh, ali sad nema nikakvih izbocina niti signala da imam herniju(ovo mi se desavalo i prije par godina kad sam isao teretanu), odem doktoru, al on kaze da nije hernija,nego da sam napregnuo misice, ali mene brine ovo sa testisom. Moj trener kaze da je to zato sto sam jos uvijek slab, pa mi je ta regija jos uvijek slaba, ali ja se bojim da ne dobijem herniju, a trener forsira da i dalje idem na treninge bez odmora. Mozetel mi vi reci o cemu se radi, dal da odmorim, jer zaista nema naznaka hernije! Hvala Unaprijed
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Bol u lijevoj preponi i tupa bol u lijevom testisu?

Post od Dr011 »

moguce je da si samo istegao neki misic i njegove pripoje na treningu pa je bol usled toga, to ce proci i to nema veze sa kilom...naravno treba prilagoditi trening tvom telu, nemoj da se preforsiras...ako primetis neku izbocinu naravno javi se lekaru...
nikola_pop
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 10, 2011 9:59 am

Post od nikola_pop »

Bolujem od zausaka. pre par dana sam isao davati urin. Na moju ne srecu nisam ga mogao dati, jer sam prethodno kod kuce obavio malu nuzdu. Da bih dao urin naprezao sam se mnogo i nakon pola sata i popijenih tecnosti sam uspio dati. Danas vec osecam bol u preponi(desnoj) kao i bol u desnom testisu. Dok lezim ne smeta mi i sve je u redu. Ali cim pocnem da hodam osjetim tupu bol.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

ne bi trebalo da bude povezano bas sa tim naprezanjem...kod zausaka virus moze dovesti i do upale testisa i epididimisa, pa treba videti da li se o tome radi...
Odgovori