Krajnici

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
nemanjak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2011 2:10 pm

Krajnici

Post od nemanjak »

Dobar dan. Imam povremeno problem sa grlom koja je propracena temperaturom ne vecom od 37 , mozda 1-2 godisnje najcesce se to resava ispiranjem zalfijom ili sa tantum verde ili samo soda bikerbonom eventualno ako temperatura ne pada prepisu mi ciacil (kliacil) kako vec. Tako su mi bar do sad lekari pricali i to je uvek pomoglo. Pre nekih nedelju dana sam video da mi viri nesto belo iz krajnika, misleci da je hrana isprao sam i ocistio. Evo vec nedelju dana ja ispiram grlo i pokusavam da ga sredim nekako ali ne ide. Temperatura se ne javlja ceo dan samo povremeno i to traje 2-3 sata i prestane. Grlo me ne boli ali je crveno i smeta mi kad jedem, cak sam izgubio apetit. Nego to me nije toliko zabrinulo koliko ono belo za sta sam do tad mislio da je hrana, opet se pojavilo. Sada sam malo vise obratio paznju i osetio da neverovatno smrdi cak mi se oseca a da ga nisam ni izvadio. Otisao sam kod lekara jos prvog dana upale ali nisu zeleli da me prime zato sto sam izgubio markicu, znaci nemam overenu knjizicu. Novu cu tek da dobijem 1. a nzm dal smem da cekam do tad. Zelim samo da znam jel to strasno toliko da moram da odem odmah na pregled ili moze da saceka tj. da li moze nekako da se otkloni bez odlaska lekaru?
Odgovori