Problem sa otvorom glansa tj pocetkom uretre

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Borii123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 09, 2011 11:19 am

Problem sa otvorom glansa tj pocetkom uretre

Post od Borii123 »

Postovanje,

Primetio sam pre par nedelja da mi otvor tj resica na glansu ponekad pocrveni i blago otekne uglavnom ujutru kad se probudim i onda se vrati u normalu. Nemam nikakav iscedak ni peckanje tokom uriniranja samo jedna stvar mi se desava da kad zavrsim sa nuzdom desava mi se da mi ostanu tj cure par kapi i onda moram da uzmem toalet papir i obrisem, to se desava samo za vreme odlaska u wc a iinace nemam nikakvih tegoba cestog odlaska u wc.

Ne znam mozda sam se malo istripovao, imao sam ne zasticeni oralni sex pre 4 meseca sa nepoznatom osobom u klubu pa mi svasta pada na pamet. Uglavnom radio sam hiv test negativan sve u redu, uradio sam i bris uretre na sve bakterije pre 2 nedelje i takodje sve ok nema nista, vadio sam i krvnu sliku i urin i isto sve normalno nema nikakvog ostupanja.

Hvala vam unapred na vasim odgovorima.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Problem sa otvorom glansa tj pocetkom uretre

Post od Dr011 »

nakon mokrenja moze da izadje naknadno po koja kap i normalno...mozda je samo iritacija, pogotovo ako ima nekih aktivnosti pre spavanja :wink: , ili ako je taj deo otkriven pa se zalepi za ves (zbog presemne tecnosti npr)...vodi dobro racuna o higijeni...
Odgovori