Kondilomi ili .. ??

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Aristotel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 24, 2011 4:03 am

Kondilomi ili .. ??

Post od Aristotel »

Da li je ovo kondilom ili sta.. ?? Molim za pomoc

Slika
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Kondilomi ili .. ??

Post od Dr011 »

slika nije ostra i ne vidi se lepo...imas li tih promena jos negde u okolini? kad se to javilo, jesi li imao odnose? moze da bude i obicna potkozna bubuljica, zatim u toj regiji su ceste sebacealne ciste sto nije nista opasno...najbolje je to uzivo pogledati...
Aristotel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 24, 2011 4:03 am

Post od Aristotel »

Pojavilo mi se pre nekih mesec dana, mislio sam da ce proci, ali sam se prevario. Meni lici na neku visecu bradavicu, (kao oni viseci mladezi, tako nekako)... Imao sam odnose sa nekoliko cura, bez prezervativa, sto ce se ispostaviti kao velika greska. Moracu da odem da mi pogledaju to.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

pregled naravno...prezervativ treba uvek koristiti...ali treba imati na umu da je i pored toga okolna koza koja nije pokrivena prezervativom izlozena prenosu infekcije, kao sto je slucaj sa mosnicama, zato treba pratiti ceo taj predeo i kakav god problem da se ispolji odmah lekaru...
Odgovori