Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
Htela sam da vas pitam, da li je loshe imati vodu u kolenu?
Tu vodu vukljam vec mozhda nekih godinu dana i vishe, zamolila bih vas da mi pomognete nekako.. :/
Inache, uzela sam uput za Ortopedsku bolnicu i trebala bi da odem za vreme zimskog raspusta sa majkom da mi izvade vodu..
Ako je nekad to neko vadio, jel mozhe da mi kazhe kakve su posledice posle toga i da li to boli?
Koja je tacna dijagnoza koju imate? Koji je razlog sakupljanja tecnosti u kolenu i koliko imate godina?
Procedura je nerpijatna, cesto i bolna ali ukoliko se dogovorite sa operatogom verujem da cete moci da dodbijete anesteyiju, lokalnu. O komplikacijama nema svrhe da razmisljate jer cete tako stvoriti sebi paniku koja je potpuno nepotrebna. U sushtini igrom se nalazi u prostor oko zgloba ili unutar zgloba u kom se visak tecnosti skuplja i ona se mehanicki izvlaci!
Ukoliko vas otok ogranicava da obavljate svakodnevne aktivnosti onda je normalno da se resite tog problema. zar ne?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Pa nzm koja je tachna dijagnoza. Razlog sakupljanja technosti je istegnuce eligamenata pre 2/3 godine, lekari su mi posle skidanja gipsa dali uput za vezhbe ali ja nisam htela da idem... Imam 17 godina..
Ma reshicu problem Pa shta bude bice
Inache, hvala ti!