Tvrda stolica kod dece i kako resiti problem?

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Vanja kraljevo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 06, 2009 2:11 pm

Tvrda stolica kod dece i kako resiti problem?

Post od Vanja kraljevo »

Zdravo!Molim sve koji su se ikada sreli sa ovim problemom da mi odgovore i pomognu,jer ja vise stvarno neznam sta da radim!?Problem je poceo kada je moja cerkica(2,5god)dobila stomacni virus,pracen obilnim povracanjem i prolivom!!!Pedijatar je ukljucio Probiotic i sve se sredilo nakon par dana!!!Apetit nije imala,sto je normalno,pa se i stolica proredila par dana!Kada je napokon pocela da kaki stolica je bila tvrda,toliko da se ona sada plasi svakog praznjenja,zbog bola guze!!!Mazala sam joj guzu pavlovicevom,nema nikakvu ranicu,hvala bogu!!!Neznam sta da radim,ona se stiska po ceo dan,zadrzava stolicu i sebi pravi jos veci problem iz straha!!!Dali neko zna dali postoji neki caj,sirup koji ce razbiti stolicu,tako da ona nece moci da je zadrzi,ili neki klistir cepici za tako malu decu!?Da naglasim jede dosta supica,pije doooosta tecnosti!!!Hvala unapred svima!!!
Odgovori