problem pri erekciji
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 30, 2011 2:32 am
problem pri erekciji
Treba mi pomoc...naime,moj decko ima problem prilikom samozadovoljavanja,kad je u erekciji,testisi mu se podignu do samog korena,i posle kad on dotakne spuste mu se,al kaze da je jako neprijatan osecaj,on se zabrinuo i opteretio time jer mu se nikad ranije nije desavalo,medjutim kad imamo seks to se ne desava...nasla sam slicno pitanje na forumu i pise da je to normalno,al ne pise koji uzrok moze toga biti.jel moze prehlada?ide i u teretanu pa da nije mozda od preopterecenja...molim vas odgovorite,ne znam vise sta da radim s njim
hoce da ide dr, a ja mu kazem da saceka malo, mozda to prodje...

Re: problem pri erekciji
normalno je da se testisi tada podignu, to je prirodni mehanizam...bitno je da li testisi inace stoje normalno spusteni u mosnicama...
inace, nemojte nikad nekog sprecavati da ode kod lekara ako je zabrinut za svoje zdravlje, sta god da je u pitanju, bolje je otici i da bude sve u redu nego da se neki problem trpi...
inace, nemojte nikad nekog sprecavati da ode kod lekara ako je zabrinut za svoje zdravlje, sta god da je u pitanju, bolje je otici i da bude sve u redu nego da se neki problem trpi...

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 30, 2011 2:32 am
Re: problem pri erekciji
hvala puno na odgovoru
pozz