Dobar dan,imam 15 godina i imam jedno pitanje...kada penis nije u erekciji kozica je preko glavica a kada je penis u erekciji da li kozica penisa treba sama da se spusti ili...?
I jos jedno pitanje
Primetio sam da mi se odjednom na delu penisa pojavilo neko crvenilo ?
TREBA MI ODGOVOR STO PRE ! HVALA UNAPRED
Kozica penisa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Kozica penisa
ne, ne mora sama da se spusti...kod svakog je razlicito, kod nekog se sama svuce skroz do kraja, kod nekog samo delimicno a kod nekog i u erekciji skroz prekriva, zavisi od coveka do coveka...ali bitno je kada pokusas rukom da je svuces da ide putpuno lako, da mozes da je skroz svuces i da je vratis na glavic, ako je tako onda bez brige...
zavisi gde je to crvenilo, pretpostavljam da je na kozci ili glavicu, ono moze biti samo usled iritacije (npr. nakon masturbacije), ili je rec o nekoj upali...bitno je dobro odrzavati higijenu...ako se crvenilo odrzava stalno i imas jos nekih tegoba javi se lekaru da to pogleda...
zavisi gde je to crvenilo, pretpostavljam da je na kozci ili glavicu, ono moze biti samo usled iritacije (npr. nakon masturbacije), ili je rec o nekoj upali...bitno je dobro odrzavati higijenu...ako se crvenilo odrzava stalno i imas jos nekih tegoba javi se lekaru da to pogleda...
Ja kad je sam svucem na dole kozica dodje otprilike do pola glavica ? I tad krene da zateze...ali ipak mogu da je spustim ali zateze...? Da li je to fimoza?
trebalo bi lako da moze da se svuce u potpunosti...ako ne moze lako da se svuce radi se o fimozi ili recimo samo o kracem frenulumu, ili i jedno i drugo...pokusaj sam vezbom to da olabavis (pri masturbaciji), ako bude i dalje stezalo javi se da to pogleda lekar, ti problemi se mogu lako resiti, samo treba otici lekaru... 

Aha,hvala nego pogledao sam kako izgleda fimoza iskreno neverujem da je to...Nego taj kratak frenulum? kako se to resava? Operacijom ili...?
I da posto sam vec imao sex, ovo ce biti malo ruzno kako kazem ali malo sam se osecao neugodno kad sam je od nazad
Ne mogu da objasnim taj neugodni osecaj ali 100 % ima veze sa kozicom..

kratak frenulum se resava jednom minimalnom intervencijom, frenulum se samo otkaci od glavica, traje minut...
linkovi za slike ne rade, obrisane su, postavi ih preko nekog drugog servera...
linkovi za slike ne rade, obrisane su, postavi ih preko nekog drugog servera...