Zdravo,
Poslednjih par godina imam problema sa herpesom , jednom u 3 mjeseca mi iskochi na usni ili pored usne ...
Kad mi iskochi na usnu ne iritira me mnogo , medjutim pored usne je mnogo vidljiv i ruzan
Medjutim zadnjih 4 mjeseca izlazi mi novi herpes svake 2 nedelje ...
Chim prodje jedan herpes , odma izadje drugi ... U zadnjih par dana su mi iskochila 2 herpesa , tako da sad imam 1 na usni a jedan odmah ispod nje.
Da li neko moze da mi preporuchi shta da radim ?
U zadnja 2 mjeseca sam popio kutiju IMMUNILFLOR-a i BEVIPLEX-a jer su mi rekli da to podize imunitet , ali ne pomaze .
Uvijek koristim aciklovirovu mast ili viru-merz ali treba po 3 nedelje da mi prodje u potpunosti herpes , dok znam da nekim drugim ljudima prodje posle 2-3 dana stavljanja masti.
Molim vas za neku struchnu pomoc jer ne znam vishe shta da radim . Kad god podjem u apoteku kazu mi istu terapiju : mazanje aciklovirom i da pijem beviplex , ali mi uvijek iskochi herpes iznova .
Hvala
Problemi sa herpesom na i oko usne
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Nov 21, 2011 1:49 pm
- wonderwoman
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 30, 2011 1:54 am
- Kontakt:
Re: Problemi sa herpesom na i oko usne

treba da znaš da je u pitanju viroza koja se nikada ne može izlečiti ali se može koliko-toliko držati pod kontrolom

e sad, ja ću ti reći kako sam ja uspela svoj problem da "rešim", a taj savet sam dobila od, po mom mišljenju, pouzdane osobe

SVAKAKO ti savetujem odlazak dermatologu, da utvrdi tip herpesa i propiše ti odgovarajuću terapiju. a s obzirom na to da ti se smenjuju i da nemaš period mirovanja - trkom kod lekara! možda imaš neki veći problem

savet plus - vodi računa o imunitetu jer se virus aktivira i najmanjim padom imuniteta. ne bi bilo loše da povećaš unos vitamina C i da obratiš pažnju na ishranu, npr masTna hrana ti ne vrši posao uopšte, štaviše usisava sve vitamine koje uneseš u organizam, i preporučujem ražani ili crni hleb umesto belog, ima više B vitamina

sve u svemu, čuvaj se!