Alergija?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
micas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 29, 2011 9:48 pm

Alergija?

Post od micas »

Poštovani forumaši i lekari,
izgleda da imam alergiju na neku biljku....jel moguće da se utrikarija razvje nakon samo 2 minuta provedenih blizu neke biljke pri tom ta biljka nije u cvetu?..letos mi se desavalo da dobijem po koji pečat...pa sam mislila da je to zbog uejda nekog insekta..no...pošto bi me posle "napada" svraba sve prošlo ko da ničeg nije ni bilo, shvatila sam da je ipak alergija....i kad sam bila na sajmu cveća kod doma sindikata pojavilo mi se...i kad god kod dečka izađem na terasu (makar na 2 min) pojave mi se pečati na svim "otkrivenim" delovima kože?
evo danas sam se baš pošteno osula u predelu dekoltea a samo sam 2 min bila na terasi!?!?!?
od biljaka na terasi imamo Hrizanteme, petunije i vinke..(njih smo imali i pre i nije bilo nista)
glavni "osumnjičeni" su mi bršljen i tamjanika!!! mada nije da se pre nisam sa njima susretala....:(
mislila sam da nisu lavanda i ruzmarin no oni su sad u kuhinji (unešeni zbog zime) a u kad sam u kuhinji, nema alergijske reakcije..
pa sam samo htela da proverim da li je to zaista zbog neke biljke, tj da li je moguće da sam prolazak pored neke biljke (ne polen) moze da izazove tako nesO?
Jel imao jos neko slična iskustva?
Unapred hvala
Odgovori