Bol u testisu molim pomoc
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Bol u testisu molim pomoc
Poštovani, znam da ima dosta tema u vezi ovoga i možda sam ih i sve pročitao ali nisam našao ono sto sam tražio. Ićiću kod lekara čim overim knjizicu tokom ove nedelje ali ne mogu da se smirim do tada.. Ovako, vec par dana i noći imam slab do srednje jak bol u predelu levog testisa i bližoj okolini (teško je direktno da kažem gde tačno) levi testis mi je mekaniji od desnog, nema nikakve kvrzice, boja koze je normalna. Na dodir je možda minimalno osetljiviji od desnog. Boli me kad sedim najviše a kad ležim ili hodam manje (valjda ne razmisljam o tome tada). Kad se zakašljem nista me ne boli u smislu prepona i slično.. Ne boli me dok mokrim ni dok ejakuliram (a često ejakuliram 2-3x dnevno svaki dan (a da je zbog toga onda bi me oba testisa cimala valjda?)). I nema krvi niti u mokraći niti u spermi. Nadam se da neko moze da mi olakša misli... Hvala unapred..
Re: Bol u testisu molim pomoc
mozda je malo previse 2-3 puta dnevno-makar i da imas 15 godina--odmori malooooo
MADA BI TO BOLJE ZNAO NEKI STRUCNJAK--ja to ovako amaterski?'
MADA BI TO BOLJE ZNAO NEKI STRUCNJAK--ja to ovako amaterski?'
Evo odmaram, ali bol jos stoji. A najgore sto je neka frka na fakultetu pa ne mogu da uzmem potvrdu da sam redovan student zbog overe zdravstvene i plašim se da mi se ovo ne pogorša. Jos bi mi samo to trebalo.
Jos bi mi samo to trebalo????
Znaci da nije samo to problem??????
Jesi li imao neki seksualni odnos--SUMNJIV?
Ili prehladu-jesi li dizao tesko-nezgodno seo i nagnječio i tako nesto slicno?
POTRUDI SE IPAK DA ODES KOD UROLOGA-
Znaci da nije samo to problem??????
Jesi li imao neki seksualni odnos--SUMNJIV?
Ili prehladu-jesi li dizao tesko-nezgodno seo i nagnječio i tako nesto slicno?
POTRUDI SE IPAK DA ODES KOD UROLOGA-
Ma hoce me. Moram i ginekomastiju da sredim a do sada sam operisao fimozu (mada je ta operacija nesto naj sto sam uradio, jeste bilo zbog zdravlja ali je ispalo seksualno - vrhunski). Nisam imao sumnjive seksualne odnose.. Mada.. Mozda i jesam kad malo bolje razmislim. Ne znam, nista dok ne odem kod urologa. Ali znas sta je najgore od svega, sto je ovo skoro prestalo da boli! Bez obzira, opet cu kod urologa ali ne znam da li da se nerviram ili da budem srecan..
pregled svakako, jedino tako moze da se proveri da li je sve u redu...