Osecaj hladnoce u predelu karlice

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
ras84
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 24, 2010 5:35 pm

Osecaj hladnoce u predelu karlice

Post od ras84 »

Postovanje,

Ukratko cu opisati problem. Konstantno vec skoro 8 meseci imam osecaj kao da mi je neko "prislonuo" ledenicu na zadnjicu,ali vise u gornjem delu. Evosada je vani 15C temperatura,sto relativno nije jako hladno, a meni je hladno na tom dela tela konstantno, najbolje bibilo kad bi seo na ringlu :) Nemam problema,sa mokrenjem (ne idem cesto u WC) ustanovljeno je da nema nikakve prehlade, niti povecane sedimentacije, prosao sam sve lekarske preglede i nalazi su u redu. Slikao sam sve od pluca preko bubrega do prostate i sve je uredu sve i jedan nalaz. Lekari na kraju konstatuju da je to samo neka laksa prehlada i nista, zavrsi se na tome. Da li mi neko moze reci sta da radim i ako je u pitanju prehlada na koji nacin da je se resim. Ja ne osecam nikakve tegobe, sem sto mi je stomak jako osetljiv, ne smem ni casu vode iz frizidera da popijem, zaboli me stomak ili grlo ....

Hvala unapred !!!!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Osecaj hladnoce u predelu karlice

Post od tamaraft »

Takve senzacije obichno zna da da oshtecenje nerava lumbalnog dela kichme!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
ras84
Novi član
Novi član

Post od ras84 »

Da li biste bili ljubazni da mi to malo poblize objasnite, jer sam tehnicke struke tako da ovo ne razumem bas najbolje :) da li znate zbog cega je doslo do toga, zasto mislite da je do kicme i na koji nacin bi bilo najbolje to ispitati i leciti.

Hvala unapred.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

potrebno je da te pregleda NEUROLOG, a ne urolog jer ta hladnoca moze biti znak ostecenja nekih nerava.
Sto se tice stomaka, izbegavaj hladnu vodu, milion ljudi ima isti problem, znaci, izbegavaj sve sto si primetio da ti ne prija.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
ras84
Novi član
Novi član

Post od ras84 »

Evo recimo, vec par dana imam osecaj da sedim na ledu,a zadnjica je topla,a ja osecam suprotno i malo me boli donji stomak (deo ispod pupka,ali povremeno) taj osecaj imam vec par dana,a nije bio skoro celi mesec. Pored tog osecaja hladnoce u tom delu tela, imam osecaj kao da se spusta dole niz noge prema listovima (ako me razumete,ne znam kako drugacije da objasnim). E sad, da li je to neka prehlada opet (posto sam sklon tome,prehladi mokracnih kanala) ili je nesto drugo? Dok sedim u kuci na temperaturi od 25C, skoro da nemam taj osecaj,cim izadjem vani (trenutno je 4C) opet ista stvar. Sta vi konstatujete da bi moglo biti (nemam trenutno vremena da odem lekaru zbog raznih obaveza).

Hvala unapred !!!
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

ras84 napisao:nemam trenutno vremena da odem lekaru zbog raznih obaveza
zdravlje treba uvek da bude na prvom mestu, pre bilo kakvih drugih obaveza :wink: a problem ne treba trpeti...treba otici kod neurologa, bez pregleda niko ne moze sa sigurnoscu da ti kaze o cemu se radi i kako treba leciti...
ras84
Novi član
Novi član

Post od ras84 »

Samo da javim zbog drugih ljudi da znaju o cemu je rec, ipak se radilo o suzenju izmedju 4 i 5-og prsljena koji su pritisnuli neki zivac te zbog toga imam taj ocesaj. Upravo sam krenuo na terapiju kod fizioterapeuta i nadam se da ce biti bolje :)
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

nadamo se da ce svakako krenuti na bolje, vazno je da je utvrdjeno na sta treba delovati...sve najbolje! :)
Odgovori