Imam 24 godine i već 1 i po godinu imam problem sa učestalim mokrenjem, oštrom bolom u predjelu bešike i u donjem dijelu leđa (slikao kičmu, uredno), sada i u bolovi stomaku (stalno krče crijeva i gasovi non stop - čekam da radim gasteroenteroskopiju), a i bol u grlu koji se neprestano ponavlja. Peckanje pri mokrenju takođe osjećam, takođe i bol a nekad i svrab u predjelu anusa.
Naime radio sam bris na klamidiju, ureaplazmu, mikoplazmu i oni su bili uredni. Jednom mi je u sp. kulturi nađen sp. enterokokus, ali je u par narednih pretraga pretraga uredan nalaz. Urnin i urino kultura uredni. Radio sam dosad ultrazvuk bubrega i bešike, intravenoznu urografiju, urodinamska ispitivanja, PSA markere i sva su ona pokazala normalane rezultate
Da li ima neka od bakterija ili polna bolesti koja uzrokuje ova simptome, a na koju test nisam radio? Po izgledu penisa ne vidim promjene tačkice ili crvenila i sl. Molim vas vaše mišljenje i neku smjernicu šta dalje, ovo me izluđuje.
Učestalo mokrenje + popratni bolovi
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Učestalo mokrenje + popratni bolovi
treba regulisati probavu, sve sto osecate moze biti pomesano...mozda postoji i pesak u mokraci koji nadrazuje...s obzirom na sve analize koje ste obavili trebalo bi da je sve u redu s urogenitalne strane...uradite i analize krvi...takodje takve tegobe mogu biti i na psiholoskoj osovi, kod napetosti i slicno...