Problem sa erekcijom, uzrokovan...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
sub_zero
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 18, 2011 10:13 am

Problem sa erekcijom, uzrokovan...

Post od sub_zero »

Pozdrav. Ovo mi je prvi post na forumu. Moj problem je čini mi se dosta komplikovan ali hajdemo ovako.
Imam 25 godina, i u pubertetu nisam imao nikakvih problema sa erekcijom, čak štaviše, sve je bilo savršeno, penis mi je imao punu krutoću.
Onda sam jedno veče malo popio, i iz radoznalosti (đavo me natero), zapušio glavić pri ejakulaciji(tokom masturbiranja). Nekoliko narednih dana penis me je jako pekao, i prilikom mokrenja. Bol se produžio kasnije na neodređen period, nekad zaboli(peče) a nekad ne.
Imao sam operaciju(devijacija nosa), a uz to ustanovljeno mi je da mi štitasta žlezda malo sporije radi.
Trebam da počnem da pijem neku terapiju za nju.
Ono što je epilog, je, da je erekcija pa mogu reći slobodno 3-5 puta slabija nego pre 10-ak godina. U početku je bila malo slabije da bi tokom godina i godina sve slabila...(kao da sam neku žilu unutra poremetio, mojim glupavim postupkom), a što se tiče količine ejakulacije i ona je znatno smanjena. Moje pitanje je, šta mislite da je prouzrokovalo pad moje seksualne moći i koliko sam oštetio erekciju začepljenjem glavića?(nepromišljenost)... Hvala unapred
Marko1980
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 28, 2011 2:19 pm

Re: Problem sa erekcijom, uzrokovan...

Post od Marko1980 »

nisam doktor, ali mislim da mozda imas neku vrstu infekcije :) moj savet ti je sto pre kod dobrog urlologa, nece se samo od sebe izleciti.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Problem sa erekcijom, uzrokovan...

Post od Dr011 »

tesko bas da si tim postupkom napravio neko ostecenje, ali naravno nemoj to dalje da praktivkujes, sperma treba da prirodno izadje napolje, naravno... :wink: sto se tice problema sa erekcijom moguce je da je samo na psiholoskoj osnovi, kao sto je vec vise puta spomenuto u temama na forumu je da kada se jednom desi problem sa erekcijom sama ta zabrinutost sledeci put dalje pravi problem, zato treba biti opusten i ne brinuti ako se to ponekad desi...
a posto navodis da imas problem sa stitnom zlezdom svakako proveri nivo njenih hormona, jer i to izmedju ostalog moze da dovede do problema u seksualnoj sferi...
Odgovori