Kozica penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Fistecare
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 21, 2011 3:00 am

Kozica penisa

Post od Fistecare »

Pozdrav,imam problem sa kozicom penisa,imam 14 godina za par meseci punim 15...zanima me da li kad se penis nadigne kozica treba sama da se spusti? Meni kada se penis nadigne kozica je preko glave penisa...ja mogu da je spustim ali je malo teze ali me nista ne boli...isto tako i mogu da vratim...TREBA MI STO PRE ODGOVOR ! HVALA :lol:
nesat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jan 17, 2006 11:07 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Kozica penisa

Post od nesat »

Zavisi od njene duzine. Ako nije stegnuta i ne boli kada je vracas, sve je ok. NE BRINI!!! :D
CUVAJMO SVOJE ZDRAVLJE!
Deki91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 24, 2011 1:10 pm

Post od Deki91 »

nesat napisao:Zavisi od njene duzine. Ako nije stegnuta i ne boli kada je vracas, sve je ok. NE BRINI!!! :D
Dobar dan,imam slicno pitanje... Kozica na "glavicu" mi jos uvek nije pukla,a imam 20 godina.Interesuje me da li ona obavezno mora puci? Hvala
Fistecare
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 21, 2011 3:00 am

Post od Fistecare »

Znaci nemam sta da brinem? Znaci penis kad mi se nadigne kozica ne mora sama da se spusti? :lol:
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

tako je, Fistecare, ne treba da brines ako se ona sama ne svuce, kod svakog je razlicito, bitno je samo kad to rukom pokusas da uradis da moze lako i da se svuce i da se vrati na glavic...ako je tako, bez brige! :wink:

Deki91, kozica ne treba da puca, ona se ako je sve u redu sa glavica svlaci bez ikakvog pucanja, i to bi trebalo da ide glatko i bez teskoca...
necudatikazem
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 16, 2011 10:11 pm

Post od necudatikazem »

kada mi se nadigne i pokusam da zagulim kazicu dodje do pola i onda pocne da me boli i nemogu dalje, a kad mi je opusten onda skroz mogu da zagulim. Da li treba da idem kod doktora ili ne?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

i u erekciji kozica treba potpuno lako da se svlaci sa glavica i da se vraca na njega...nekad je otvor kozice tesniji pa zato dolazi do problema, to stanje se zove fimoza i treba se resavati, javi se lekaru...
Odgovori