Pitanje u vezi socijalnog osiguranja

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
niki.k
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 06, 2011 1:06 am

Pitanje u vezi socijalnog osiguranja

Post od niki.k »

Imam jednog decaka od 7 meseci koji je rodjen bez desne ušne školjke, na tom mestu nema ni rupicu a ya ušni kanal još nismo sigurni, ceakamo da napuni 2,5 god da idemo na skener glave da bi to utvrdili. Ono sto znamo sigurno da on ima razvijeno unutrasnje uho jer sa te strane cuje, to smo utvrdili bas danas nekim BERA testom.

Mene zanima da li ce nase socijalno osiguranje koje moj sin ima preko suprugove firme pokriti troskove tih operacija jer ce ih sigurno biti nekoliko?
Bice jedna rekonstrukcija ušnog kanala ili otvaranje same rupice ako ima ušni kanal, i nekoliko plastičnih operacija same ušne školjke. Ako ne znate da li me mozete uputiti gde bi se o tome mogla raspitati.

Hvala unapred...
ivanika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 03, 2007 1:31 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Pitanje u vezi socijalnog osiguranja

Post od ivanika »

probajte pozcati zdravstveno na vasoj opstini, ili dom zdravlja pa nek vas oni upute na neki broj telefona. ili pitajte u bolnici, nadam se ustvari da ste do sada pronasli odgovor na ovo pitanje. pozdrav
Odgovori