Hiv period prozora?

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Jelena250
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2011 1:19 pm

Hiv period prozora?

Post od Jelena250 »

Mene zanima sta je to period prozora, da li za to vreme telo stvara antitela na HIV i simptome? Pre 3 meseca imala sam nezasticen sexualni odnos, msm da je bio 5 avgust. posle nekih mesec dana poceli su da mi se javljaju nekakvi simptomi koji asociraju na akutnu hiv infekciju, prehlada, osip, bolovi u kostima, misicma itd. Posto sam se prepala da nije to, otisla sam posle 3 meseca tj. juce 9 novembra i radila test na antitela, bio je negativan. Sad ja ne znam da li je ovaj test pouzdan ili da trebam da ga ponovim posle 6 meseci od rizicnog odnosa?
Jelena250
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2011 1:19 pm

Re: Hiv period prozora?

Post od Jelena250 »

Hello da li neko hoce da mi odgovori? :(
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Hiv period prozora?

Post od tamaraft »

Zbog svih tegoba koje imate obratite se reumatologu! Tj prvo lekaru opshte prakse!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori