srebrna koloidna voda

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Odgovori
ria
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 06, 2005 11:49 pm

srebrna koloidna voda

Post od ria »

Da li je ko koristio tzv SREBRNU KOLOIDNU VODU? Reklamiraju je kao antispetik i antibiotik dobru za 10000 stavri. Nesto kao Aloe vera. Je li to jos jedan od marketinskih trikova ili je bas zdrava? emijski je sastav inace, znaci sa odredjenom kolicinom srebra u sebi koja je zdrava za organizam. Tako bar kazu.
Ima li iko iskustva sa ovim?
D.J.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 14, 2006 2:13 pm

Post od D.J. »

Ja sam malopre postavila kao novu temu isto pitanje...izvinjavam se...u poslednjem broju bilje i zdravlje od maja 2006...jelisaveta karadjordjevic pise iskustva...i kaze da joj prija...i jos sam cula od mnogih isto...jedino ima poseban nacin doziranja...zanima me gde samo ima da se kupi...

Pozdrav
qwerty2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 28, 2006 11:59 am

Post od qwerty2 »

Pa, imate coveka u bgd koji pravi to...malo je skupa valjda, jerbo se pravi od ultra preciscene vode i proces je skup i zbog same elektrolize, trosi se i dosta struje... Domacinov br. +381641515092.
D.J.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 14, 2006 2:13 pm

Post od D.J. »

Hvala na odgovoru!

Zanima me samo da li taj covek ima neki sertifikat o kvalitetu i prodaji

Pozdrav
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

Pozdrav,
d.j. napisao: Zanima me samo da li taj covek ima neki sertifikat o kvalitetu i prodaji
nedavno sam imala prilike da procitam dve (reklamne) brosure o ovom proizvodu, ali ni u jednom redu nisam videla nista slicno, da li je to naucno, medicinski ispitano i gde, samo iskustva ljudi koji su je koristili, pozitivna, naravno. Ako je ta voda zaista lekovita i nije secerna vodica (skup nacin da se covek dobro ispisa), simptomaticno je (meni) da ljudi koji je prodaju, na ovakvom mestu (medicinskom forumu) vabe sebi kupce i to ponajpre medju onima sa teskim zdravstvenim problemima.

Ako takav sertifikat ipak postoji ja se izvinjavam za (neosnovanu) sumnju u njegova magicna svojstva. Za osnovanu sumnju o zloupotrebi ovog foruma u komercijalne svrhe se necu izviniti ni sad ni nikad........

Slika, jane_doe
jovitax
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 9:37 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Licno iskustvo

Post od jovitax »

:D
Slucajno sam nasao ovaj sajt i vidim da ima puno korisnih informacija za svakog od nas...
Na pitanje ria-e bih hteo da istaknem neka svoja licna iskustva, istovremeno ne zeleci da se bavim marketingom itd...
Imam saznanja da i ovog proizvoda pored originalnog ima i raznih kopija, koje mogu da budu stetne, pa predlazem da me osoba kontaktira putem pp ako je interesuje odgovor na postavljeno pitanje, a u vezi originalnog proizvoda...
Obzirom da imam vrlo dobra iskustva, nije problem da odgovorim i na pitanja svih zainteresovanih ljudi, na koja budem znao odgovor, a za pitanja na koja ja ne znam odgovor, potrudicu se da Vas uputim na pravu osobu koja ce to moci da uradi na kompetentan nacin...
Pozdrav svima od srca!
:)
sreca je u porodici
Odgovori