Da li je ko koristio tzv SREBRNU KOLOIDNU VODU? Reklamiraju je kao antispetik i antibiotik dobru za 10000 stavri. Nesto kao Aloe vera. Je li to jos jedan od marketinskih trikova ili je bas zdrava? emijski je sastav inace, znaci sa odredjenom kolicinom srebra u sebi koja je zdrava za organizam. Tako bar kazu.
Ima li iko iskustva sa ovim?
srebrna koloidna voda
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Pozdrav,
Ako takav sertifikat ipak postoji ja se izvinjavam za (neosnovanu) sumnju u njegova magicna svojstva. Za osnovanu sumnju o zloupotrebi ovog foruma u komercijalne svrhe se necu izviniti ni sad ni nikad........
, jane_doe
nedavno sam imala prilike da procitam dve (reklamne) brosure o ovom proizvodu, ali ni u jednom redu nisam videla nista slicno, da li je to naucno, medicinski ispitano i gde, samo iskustva ljudi koji su je koristili, pozitivna, naravno. Ako je ta voda zaista lekovita i nije secerna vodica (skup nacin da se covek dobro ispisa), simptomaticno je (meni) da ljudi koji je prodaju, na ovakvom mestu (medicinskom forumu) vabe sebi kupce i to ponajpre medju onima sa teskim zdravstvenim problemima.d.j. napisao: Zanima me samo da li taj covek ima neki sertifikat o kvalitetu i prodaji
Ako takav sertifikat ipak postoji ja se izvinjavam za (neosnovanu) sumnju u njegova magicna svojstva. Za osnovanu sumnju o zloupotrebi ovog foruma u komercijalne svrhe se necu izviniti ni sad ni nikad........

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 9:37 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Licno iskustvo

Slucajno sam nasao ovaj sajt i vidim da ima puno korisnih informacija za svakog od nas...
Na pitanje ria-e bih hteo da istaknem neka svoja licna iskustva, istovremeno ne zeleci da se bavim marketingom itd...
Imam saznanja da i ovog proizvoda pored originalnog ima i raznih kopija, koje mogu da budu stetne, pa predlazem da me osoba kontaktira putem pp ako je interesuje odgovor na postavljeno pitanje, a u vezi originalnog proizvoda...
Obzirom da imam vrlo dobra iskustva, nije problem da odgovorim i na pitanja svih zainteresovanih ljudi, na koja budem znao odgovor, a za pitanja na koja ja ne znam odgovor, potrudicu se da Vas uputim na pravu osobu koja ce to moci da uradi na kompetentan nacin...
Pozdrav svima od srca!

sreca je u porodici