Da li je neko koristio Ezerex?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
bratsa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 24, 2011 6:27 pm

Da li je neko koristio Ezerex?

Post od bratsa »

Kao sto naslov glasi... Da li ga je neko koristio zbog ED i kakve je rezultate imao ako je imao uopste. Hvala
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Da li je neko koristio Ezerex?

Post od Dr011 »

efikasnost je razlicita kod svakog, dok ne probate ne mozete da znate... :wink:
pa ako naidje neko ko je koristio nek napise svoje utiske...
miki-sd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 07, 2011 6:00 pm

Post od miki-sd »

ja sam ga koristio jenu kutiju sam popio i nista bzv samo bacanje para !
Ako hoces da koristis Satibo je odlican preparat ima ga u svakoj apoteci ! Koristiop sam i znam efekat!
POZDRAV!
bratsa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 24, 2011 6:27 pm

Post od bratsa »

Hmmm. Satibo mi nije bas kao terapijski lek... Ja bih se lecio od ED a ne uklanjao kada zelim odnose... A svaki dan po 450din za tabletu + 100din za cigare + 150 din za jedan obrok na poslu je moja mesecna plata sa sve baksisem...
Meni treba neki lek koji se pije svakog dana po 2-3-4-5 tableta/kapsula/drazeja poput Ezerexa, Cefagila, Potencijala... Cefagil sam popio 2 kutije to je za 2 meseca, prvu pio kako treba, drugu sam pio 5 puta vise nego sto treba, dakle na svaka 3 sata po tabletu i nista, toliko nista da se nisam ni LOSE osecao. Da zapravo moze nesto da ucini barem bih bio ili pospan ili bi me bolela glava od toliko tableta. Potencijal da ne spominjem, tek to je prevara i to se javno zna...
Ipak hvala na odgovorima momci
Odgovori