Израслина на тестисима

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Rapiddd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 12, 2011 2:05 am

Израслина на тестисима

Post od Rapiddd »

Већ дуго ме мучи овај проблем.
Имам израслину која се јавила након што сам ја уочио оне мале бубуљичице бијеле боје које су мени запале за око и ја сам их ''пуцао'' и тако једном на мјесту гдје сам пукао једну, појавила ми се након неког времена израслина која је величине грашка, можда мало већа.
Од тада има преко 4 године, она не расте, нити се смањује, не боли ме, ни ништа, осим ако стиснем што је логично. Немам никакве симптоме ничега, никакве проблеме.
Дјелује ми као масно ткиво или поткожна бубуљица.
Ево ово је то
http://img714.imageshack.us/img714/8891/sljika1431.jpg
http://img811.imageshack.us/img811/1913/sljika1430.jpg

Хвала унапријед.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Израслина на тестисима

Post od Dr011 »

verovatno se radi o ateromu (masnom tkivu), ili o nekoj cisti koze...javi se svakako urologu, nema potrebe da to nosis i trpis, moze se lako otkloniti jednom malom hirurskom intervencijom...
Rapiddd
Novi član
Novi član

Post od Rapiddd »

Пошто се ја не разумијем у те медицинске работе, то 'хируршка интервенција' је у овом случају назив за? :)
Касапљење пола сата или рецкање од пар минута са или без анестезије јер ја у кому падам кад мислим да ћу да осјетим јак бол.

Хвала пуно на одговору, сад ми је лакше, чак имам и вољу да пођем код доктора.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

kratka i jednostavna intervencija u lokalnoj anesteziji, ne boli, to se ukloni i to je to... :wink:
Rapiddd
Novi član
Novi član

Post od Rapiddd »

Океј, хвала пуно :)
Odgovori