bolna erekcija

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
darkbreaker
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 08, 2006 2:50 pm

bolna erekcija

Post od darkbreaker »

Pozdrav!

Procitao sam dosta poruka na forumu i nista mi nije pomoglo, tek sam sad zbunjen i neznam sta da zakljucim, jer imam po neki od simptoma više bolesti... Pa cu navesti sto krace ono karakteristicno.

Simptomi:tup i neodredjen slab bol u predelu ispred i ispod besike, vise osecaj konstantne napetosti, kao da mi je besika stalno puna(cak i neposredno posle praznjenja). Pri uriniranju nema bola, vec peckanje neposredno pre i posle prolaska urina pri vrhu penisa. Pregled urina je pokazao da nema bakterija ni epitela(sumnjao sam na kamen u besici ali je pregled ultrazvukom pokazao da nema kamena ni u besici ni u bubrezima, kao i da su besika i prostata normalne velicine).To je bilo pre tri meseca. Ispio sam Bactrim i litre uvinog caja, simptomi su dosta oslabili ali i dalje prisutni.

Ponekad pri kraju uriniranja izadju kao cepovi, zapravo gusti delovi (doktor mi je objasnio da je to sperma koja je prilikom ejakulacije umesto napolje otisla u besiku). To je bitno zbog toga sto sam pre mesec dana primetio da je ejakulacija zapreminski slabija nego pre(otprilike duplo), sa vise sekreta(tecnija) i umesto da kao ranije izlazi u jasnom mlazu sa svakim grcem, sada to vise lici na snazno kapanje(nemam drugi izraz :-), dakle slabije ).
Pre nedelju dana mi je ejakulacija bila bas neprijatna i jednom(samo tad) sam primetio krv( bilo je bas bolno). Takodje ponekad imam problem sa bolnom erekcijom,(obicno zajedno sa bolnom ejakulacijom) koja je pracena obilnijim providnim sekretom, a posle nje se javljao bol u testisima ( slican onom posle udarca, samo slabiji ) na najmanji dodir, pa sam morao bukvalno da im pronadjem polozaj kada najmanje bole i sacekam 15-ak minuta da se sve smiri.
Redovno pregledam testise sam i nema nekih bitnijih promena u obliku i velicini.Nemam problema sa potencijom ali mi ovi problemi ubijaju samopouzdanje.

Nisam nikad radio neki ozbiljniji test na bakterije i gljivice, pa me zanima koje testove obavezno da uradim i koje bi objasnjenje bilo za ovo sto sam opisao.
Odgovori