Molim vas za pomoc...
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Molim vas za pomoc...
Poz svima.Imam jedan problem ,koji ne mogu da resim.Pre 2-3 meseeca kupio sam preparat protiv bubuljica nivea visage young,posto imam 15 godina.Ja ni tad nisam imao bubuljica po licu vec samo na bradi,gde se brijem.I sad imam jos taj problem.Vise tu nemam bubuljica ali ostale su neke tamne mrlje koji su tamnije od mog tena i izgleda kao da su to bubuljice ali nisu.Pa kako mogu da se otarasim toga ,cuo sam da moze limunom ,pa pitam vas za savet ,ako mozete pomoci?hvala.
Ukoliko vise nemas aktivnih uplala,ostale su ti pimentacije tj. fleke.Postoje razliciti tretmani,kao i preparati koji ih uklanjaju,recimo oni na bazi vocnih kiselina.Medjutim sada je leto i vocne kiseline se ne preporucuju.Postoji linija exfoliac,na bazi vocnih kiselina,gde proizvodjac tvrdi da je njhovo korisenje bezbedno i u toku leta.To bi vec morao da se posavetujes sa dermatologom.Mozes da pitas Vojislavu na forumu,a svakako bi ti bilo najbolje da odes kod dermatologa.Dok to ne uradis mozes da koristis pantenol krem-gel,koji pospesuje regeneraciju celija,a samim tim ubrazava nestanak pigmentacija. Inace one spontano nestaju posle nekih 6 meseci.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 20, 2011 2:54 am
Re: Molim vas za pomoc...
Dragi moji, postoji lek za pigmentaciju koji leci 100%.
Napravljen je cip na onsnovi izuma NIOLE TESLE koji su doradili nemacki naucnici iz firme naturea.
svi zainteresovani mozete me kontaktirati na broju 061 220 78 46
Napravljen je cip na onsnovi izuma NIOLE TESLE koji su doradili nemacki naucnici iz firme naturea.
svi zainteresovani mozete me kontaktirati na broju 061 220 78 46