Molim vas za pomoc...

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
mare2009
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 18, 2009 11:31 am

Molim vas za pomoc...

Post od mare2009 »

Poz svima.Imam jedan problem ,koji ne mogu da resim.Pre 2-3 meseeca kupio sam preparat protiv bubuljica nivea visage young,posto imam 15 godina.Ja ni tad nisam imao bubuljica po licu vec samo na bradi,gde se brijem.I sad imam jos taj problem.Vise tu nemam bubuljica ali ostale su neke tamne mrlje koji su tamnije od mog tena i izgleda kao da su to bubuljice ali nisu.Pa kako mogu da se otarasim toga ,cuo sam da moze limunom ,pa pitam vas za savet ,ako mozete pomoci?hvala.
mare2009
Novi član
Novi član

Post od mare2009 »

oce odgovor???
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

Ukoliko vise nemas aktivnih uplala,ostale su ti pimentacije tj. fleke.Postoje razliciti tretmani,kao i preparati koji ih uklanjaju,recimo oni na bazi vocnih kiselina.Medjutim sada je leto i vocne kiseline se ne preporucuju.Postoji linija exfoliac,na bazi vocnih kiselina,gde proizvodjac tvrdi da je njhovo korisenje bezbedno i u toku leta.To bi vec morao da se posavetujes sa dermatologom.Mozes da pitas Vojislavu na forumu,a svakako bi ti bilo najbolje da odes kod dermatologa.Dok to ne uradis mozes da koristis pantenol krem-gel,koji pospesuje regeneraciju celija,a samim tim ubrazava nestanak pigmentacija. Inace one spontano nestaju posle nekih 6 meseci.
mare2009
Novi član
Novi član

Post od mare2009 »

imam te tamne mrlje od bubuljica vec dugo ...uzasno me nerviraju...ja sam cuo da nanosenjem limuna moze direktno na njih kao nesto se poboljsava...pa da li je to istina ili ne\?
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

Limunska kiselina takodje spada u voce kiseline,tako da i ona vrsi piling,mada nisam bas za "home made" varijantu...
mare2009
Novi član
Novi član

Post od mare2009 »

e kupio sam puzzle mislim da nevena to proizvodi acne treatmen i garnier skin naturals za fleke mrlje i bubuljice pa nadam se da ce brzo proci :P
jasmina_65
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 20, 2011 2:54 am

Re: Molim vas za pomoc...

Post od jasmina_65 »

Dragi moji, postoji lek za pigmentaciju koji leci 100%.
Napravljen je cip na onsnovi izuma NIOLE TESLE koji su doradili nemacki naucnici iz firme naturea.
svi zainteresovani mozete me kontaktirati na broju 061 220 78 46
Odgovori