Bol u penisu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
infinity2max2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 15, 2011 5:51 pm

Bol u penisu

Post od infinity2max2 »

pozdrav svima, moram da se nekom obratim jer me ovo izludjuje, naime pre nekoliko dana imao sa odnos sa devojkom i posle odnosa, koji je bio mozda malo grublji, osetio sam bol u penisu i to kada je u erekciji ili kada mu pruzim otpor, povucem ka dole, i to mi jako smeta i cini mi se ne stoji vise "na gore kao pre" malo sam opterecen sa tim problemom da me sad i zeludac boli, danas sam primetio i modricu sa strane, kao podliv neki, okacicu sliku, ne znam sta da radim da li sam iskeglio nesto ili sam nesto drugo zezno, kako da to resim, jako se nerviram ako mozete da mi pomognete ili da me uputite, hvala vam

Slika
infinity2max2
Novi član
Novi član

Re: Bol u penisu

Post od infinity2max2 »

ovo je slika ne znam zasto je nije zakacio

http://postimage.org/image/mrn1oz44/
infinity2max2
Novi član
Novi član

Post od infinity2max2 »

jel moguce da niko nece da mi pomogne, ljudi ocajan sam...................
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

moze da bude i samo neka povrsna povreda, povrsna modrica koze, ali moze i dublja povreda, dok se ne opipa ne moze da se zna...radi sigurnosti javi se urologu na pregled pa ce se videti koliko je ozbiljno...
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

da li opipavas neki otok ili tvrdinu na tom mestu?
Odgovori