Potrebna informacija...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
studentt
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 17, 2006 6:38 pm

Potrebna informacija...

Post od studentt »

Da li moze neko da mi preporuci nekog urologa u Beogradu?
Naime, presao sam starosnu granicu za studentsku polikliniku, a posto ne radim nemam ni zdravstveno osiguranje. Jedina opcija mi je privatnik. Imam neko neprijatno peckanje pri mokrenju, a moram da se resim frenuluma. Sta mi predlazete?
Hvala
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Potrebna informacija...

Post od vasa »

navali ti na uvin caj kao prvo a za urologa---valjda ce ti neko iz BG preporuciti
srecno
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

najbolje je da regulises osiguranje ako je ikako izvodjlivo, a trebalo bi da jeste...
trebalo bi najpre dati mokracu na pregled, a mozda uraditi i jos neke laboratorijske analize...
sto se tice privatnika, potrazi sajtove i istrazi cene frenulotomije, pa vidi gde ti odgovara...
a mozda ce se javiti neko ovde sa svojim iskustvom pa ti preporuci negde konkretno...
studentt
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 17, 2006 6:38 pm

Post od studentt »

Mozete li mi onda reci, koja je dobra privatna klinika, a da ima urologa?

Mogu samo da placam svakog meseca 2000din, tj. da sam sebi uplacujem osiguranje. Druge nema u nasem drzavnom sistemu.

Trudim se da pijem sto vise tecnosti da bih ispirao besiku, a probacu i taj uvih caj. Valjda ce mi neko za dan-dva preporuciti nekoga urologa, pa da posetim doktora....
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

pokusaj na netu naci neku kliniku-imaju oni i podatke koje doktore imaju--zasto od toga pravis problem--ionako ti samo sreca moze pomoci da naidjes na dobrog urologa-pa bolje je da probas prvo sa cajevima ili se tebi bas ne zuri-ili cekas neko da te odvede--nisi mi bas jasan al srecno u svakom slucaju
Odgovori