problem sa rastom brade?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
problem sa rastom brade?
Evo nadjoh ovaj forum pa rekoh da pitam problem je sledeci imam 22 godine za 4 meseca 23 god.i mogu reci da maltene nemam ni bradu ni brkove,dlake u reonu gde treba da se nalaze brkovi ima svega nekoliko,a u oblasti ispod usana nesto je bolje situacija te se tu i nazire,dok u predelu obraza je nema uopste i malo nesto na zulufima,pocinje da me brine sta da radim mogu li nesto da mazem ili sta vec problem je u toliko veci sto sam student bogoslovskog fakulteta i sutradan da bih bio svestenik moram imati bradu a ja je nemam dok svi moji vrsnjaci imaju guste brade ja cosav
,najgore od svega je sto i sa oceve i sa majcine strane,dede imaju normalne brade i brkove i otac takodje,on me i tesi sa time jer mi kaze da je njemu brada pocela da raste u periodu 24,25 godine kad je poceo da gubi kosu tako mu je brada jacala ali ja ne bih cekao da ostanem bez kose nego bih sad da poradim na rastu brade pa ako neko ima neki savet bio bih mu krajnje zahvalan?

Re: problem sa rastom brade?
Ne bi bilo lose da posetis endokrinologa. Niko na forumu ne moze da ti da konkretan odgovor jer razloga za slab rast brade ima dosta a uvek se tom problemu prilazi sa endokrinoloske strane. Stimulatori folikula nisu prvo resenje i propisuje ih dermatolog tek kada se iskljuce endokrinoloski poremecaji.
Glasanje za specijalizaciju: http://doktormedicine.weebly.com
Re: problem sa rastom brade?
Hvala,trazicu uput od lekara opste prakse pa cemo videti o cemu se radi.