Seksualni užitak nakon obrezivanja?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Neodlučni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2011 3:41 pm

Seksualni užitak nakon obrezivanja?

Post od Neodlučni »

Mene dakle interesuje ako se ja obrežem a imam 25 godina i nemam nikakvih problema sa kožicom, hoće li se meni seksualni užitak poboljšati?

Naime u toku seksa mi se desi da mi se kožica vrati do pola glavića i umanji mi užitak pa često u toku seksa moram ručno da navlačim kožicu nazad. Ako bi se obrezao, da li je istina da osećaj "utrne" zato što glavić postane grublji ili šta već, raznih sam se priča naslušao pa bih voleo da čujem iskustva muškaraca koji su se obrezali u toku života i njihova iskustva u seksu nakon obrezivanja...hvala unapred :)
Neodlučni
Novi član
Novi član

Re: Seksualni užitak nakon obrezivanja?

Post od Neodlučni »

:(
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

to je sve individualno, iskustva su razlicita, ima i dobrih i losih...svakako jeste najbolje kada je glavic otkriven tokom odnosa jer se tako najvise stimulise...ako kozica non stop sakriva glavic kod tebe, mozda ce obrezivanje pomoci...moras sam da odlucis, zavisi koliko ti to smeta i koliko ti znaci kozica, posle nema nazad... :wink:
kozica sadrzi dosta nervnih zavrsetaka, pa i njeno stimuslisanje doprinosi uzitku...naravno, kada je rec o fimozi kod koje su sakriveni nervni zavrseci i kozice i glavica, obrezivanje poboljsava stvar jer se time otkrivaju nervni zavrseci glavica, i uzitak je svakako daleko veci nakon obrezivanja...a ako je kozica normalna da li ces se obrezati zavisi od toga sta ti preferiras...
u svakom slucaju obrezani muskarci uzivaju u seksu najnormalnije, tako da sigurno neces biti na nekom velikom gubitku, a eto moze cak da ti bude mnogo bolje ako ti kozica vec smeta...
Neodlučni
Novi član
Novi član

Post od Neodlučni »

Obrezaću se 8)
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

tri put meri jednom seci :wink: :) ako se definitivno odlucis za to javi utiske posle... :wink:
ake
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 15, 2011 9:02 pm

Post od ake »

Ja sam merio, odmeravao i presekao. Sada vam mogu reci da se ne kajem vec mi je zao sto to nisam ranije uradio. Uzitak je daleko veci a i njoj.
Javi nam neodlucni.
Cekamo
subzero
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2011 11:52 am

Post od subzero »

Ja sam obrezan od svoje 23. godine. Mogu da ti kazem da je uzitak prakticno isti, nema neke razlike tu, ali ono zbog cega bih ti toplo preporucio da to uradis je higijenski razlog. Ne postoji mogucnost infekcija, jer kozica koja prevlaci glavic sama po sebi moze da stvori dosta infekcija, usled ostanka vazduha ispod nje. Najveca i jedina mana obrezivanja je cinjenica da moras da sacekas da ti konci poispadaju, negde oko mesec dana, a za to vreme ne mozes nista da radis, pa je veselo svakog jutra :DDD
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

konce lekar moze i ranije da izvadi, ne moraju se trpeti mesec dana :wink:
Neodlučni
Novi član
Novi član

Post od Neodlučni »

a moj drug se obrezivao laserski i nije bilo konaca...nisu ništa previjali...samo mu rekli da ispira i to je to i prošlo ga za nedelju dana...

jel bolje laserski da se to odradi?
ake
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 15, 2011 9:02 pm

Post od ake »

Pa zar jos niste to zavrsili? T :oops: o je jednostavno, lako, bezbolno a mnogo koristi. Ne dvoumite se nego krenite, bolje laserski jednostavnije i brze. Konsultujte se sa dr i verujte mu.
Srecno!!!!!!! :P :P :P
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

Neodlučni napisao:a moj drug se obrezivao laserski i nije bilo konaca...nisu ništa previjali...samo mu rekli da ispira i to je to i prošlo ga za nedelju dana...

jel bolje laserski da se to odradi?
da li su drugu uradjeno bas obrezivanje ili je samo secnuta ona zilica sa donje strane glavica, frenulum? posto po opisu vise lici na to, tu je mnogo jednostavnia intervencija i lagan oporavak...obrezivanje je kad se otkloni cela kozica...kod laserskog se laserom pravi rez i tu je bolja kontrola krvarenja i pravljenja reza, a savova isto ima...kako god, dobri su rezultati i klasicnim obrezivanjem, oporavak ide brzo, nema vecih problema, pa istrpis se nedelju-dve, nije to toliki problem... :wink: raspitaj se za detalje po ordinacijama, vidi cene i sta ti odgovara...
Odgovori