Voleo bih da mi neko da svoje misljenje za sledeci problem koji imam (i koji sam imao):
prvo, pre mesec dana sam imao problem sto nisam mogao da zaustavim mokrenje uopste (celu noc), tada sam bio kod interniste i dao mi je neke lekove za infekciju i upalu (+ rowatinex) i to sam popio i sve mi se malo smirilo. Ali posle nekoliko dana sam ponovo (nocu) imao neprestano mokrenje, znaci nije me teralo na mokrenje nego jednostavno samo curi (kao odvrnuta slavina). I tada je trajalo dva-tri dana. Radio sam nekoliko puta ultrazvuk, analizu urina i krvi i sve je u redu. Posle sam bio jos kod dvojice urologa i neki zakljucak je bio prvo da mi se kamen zaglavio na izlazu iz besike pa je posle prosao ?! Mada sam tu sa leve strane (dole)imao stalno blagi bol. U sustini desava mi se da recimo dva dana nemam tegobe a onda odjednom (uglavnom predvece) pocne da mi curi mokraca (znaci izadje jedna kap, pa jos jedna i tako). Poslednji urolog koji me je pregledao danas je napisao da je na ultrazvuku sve bilo u redu ali mi je dao hemomycin, zodol i bensedin!
Inace pio sam dosta cajeva i tecnosti u poslednjih mesec dana. U bubrezima imam samo sitnih konkremenata.
E to bi trebao od sutra da pocnem da pijem, mada nisam siguran da li je to prava terapija. Posto mi je ovo bas neprijatan problem, IZUZETNO BIH VOLEO da mi neko napise svoje misljenje.
Unapred hvala.
Jedan veoma cudan problem...ili ne?!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ako nemas nista protiv ja bih te prvo nesto pitala a to je: da li si stvarno lekar,koliko imas godina,da li su te urolozi pregledali preko debelog creva i da li se lecis od nekih drugih bolesti,da li si se ispitivao na Hlamidiju ,Ureaplazmu i Mikoplazmu?????
Zodol !!!?? Cemu?? Jel imas ikakve bolove?? Zodol je prakticno danas najjaci analgetik,sme da se koristi 3-5 dana.
Hemomycin: takodje se koristi 3 dana po 500 mg u jednoj dozi i to samo sa vodom na prazan zeludac.Vrlo jak makrolidni antibiotik !
Bensendin necu ni da komentarisem.
Moj komentar:ne znam zasto su te izbombardovali takvom terapijom ako si reko da su ti nalazi urina i urinokulture uredni.
Zodol !!!?? Cemu?? Jel imas ikakve bolove?? Zodol je prakticno danas najjaci analgetik,sme da se koristi 3-5 dana.
Hemomycin: takodje se koristi 3 dana po 500 mg u jednoj dozi i to samo sa vodom na prazan zeludac.Vrlo jak makrolidni antibiotik !
Bensendin necu ni da komentarisem.
Moj komentar:ne znam zasto su te izbombardovali takvom terapijom ako si reko da su ti nalazi urina i urinokulture uredni.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 06, 2006 8:16 pm
Ne znam
Nisam doktor medicine, nego nauka. Imam 27 godina.
Ne nisu me ispitivali na Hlamidiju ,Ureaplazmu i Mikoplazmu.
Imam po malo bolove nekad u predelu besike, ali je to vrlo malo
tako da necu ni piti taj lek. Inace ze Hemomycin mi je rekao
da popijem 4 odjednom (1gr), sto sam i uradio.
I da pregledali su me preko debelog creva onako neprijatno, mada
sam pre 2 godine radio kolonoskopiju i sve je tada bilo O.K.
Ne znam, jednostavno mi recimo dva dana bude u redu i uopste
me ne tera na mokrenje ali onda recimo samo osetim pritisak da
ce mokraca da izadje i to onda traje i po dan-dva. Tada i osecam
taj blagi bol dole levo.
Mislim da lekari slabo poznaju stvari ako nisu ocigledne, verovatno
cu morati potraziti nekog od TOP urologa (profesora).
Ne nisu me ispitivali na Hlamidiju ,Ureaplazmu i Mikoplazmu.
Imam po malo bolove nekad u predelu besike, ali je to vrlo malo
tako da necu ni piti taj lek. Inace ze Hemomycin mi je rekao
da popijem 4 odjednom (1gr), sto sam i uradio.
I da pregledali su me preko debelog creva onako neprijatno, mada
sam pre 2 godine radio kolonoskopiju i sve je tada bilo O.K.
Ne znam, jednostavno mi recimo dva dana bude u redu i uopste
me ne tera na mokrenje ali onda recimo samo osetim pritisak da
ce mokraca da izadje i to onda traje i po dan-dva. Tada i osecam
taj blagi bol dole levo.
Mislim da lekari slabo poznaju stvari ako nisu ocigledne, verovatno
cu morati potraziti nekog od TOP urologa (profesora).
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 06, 2006 8:16 pm
Ne razumem!
Izvinite ali ne razumem vas komentar. Pa ako sam bio kod tri (3) lekara i nismo resili problem da li vi mislite da su oni bili dovoljno strucni?! Ja ne bih rekao! Ja bih najvise voleo da smo odmah resili problem!
Re: Jedan veoma cudan problem...ili ne?!
Поздрав брате.
Саосећам се са тобом, ја имам тај ефекат ,,одврнуте славине'' током читавог дана, јеси решио ти свој проблем шта ми саветујеш?
Саосећам се са тобом, ја имам тај ефекат ,,одврнуте славине'' током читавог дана, јеси решио ти свој проблем шта ми саветујеш?