Zbog velikog besa i nehumanosti, mora da se obratim ovako.
Nazalost zbog jedne glupe Hlamidije i raznih bolova koje sam imao u toku terapije, prosao sam kroz ruke vise urologa, (Najveća greska) cak i na urgentnom. (Urolog posalje kod hirurga, hirurg se smeje i vraca kod urologa) Bio sam u zabludi da je bolje ici kod privatnika, nego cekatu u red u drzavnim klinikama (isti su to lekari ujutro su drzavnim ordinacijama, a onda onako umorni dodju popodne u privavatne ordinacije i ponasaju se isto). Bacao sam bezveze pare, sve vam je to isto. U principu lekari urolozi su u vecini slucaja nadobudni, bez volje da objasne zasto imas problem, samo zure, necu da saslusaju i stalno govore da neznamaju odkud taj bol, a pogotovo se uvek smeju prethodnom urologu i njegovoj terapiji. Namerno necu da navodim njihova imena, ali to su naki nacelnici, prof itd.)
Problem je lose navike i vaspitanje koje je nazalost steceno u drzavnim ordinacijama, a sto je gore ti isti urolozi popodne ili negde i prepodne rade u privatnim ordinacijama i isto se ponasaju (samo sada za dobar novac). Mislim da to nije uredu, svaki pacijent koji je dosao, dosao je zbog muke i red je da ga saslusa i da mu dobro objasni sta mu je i zbog ceka je tako, pacijent ne sme da ode bez svih odgovora, ako je to platio. TO JE BEZOBRAZLUK I DRSKOST. Ne mogu se pare uzeti u usluznoj delatnosti a ne zadovoljiti klijenta (pacijenta)
Prihvatio sam , a i do sada nisam se ljutio na takav odnos kod lekara koji radi za bednu platu u drzavnim ordinacijama, ali sam poludeo kad sam video da se oni isto ponasaju i kad rade za novac.
Primetio sam da me nikad ni jedan nije pitao da li sam alegrican, da li bolujem od necega itd, vec samo nasumice prepisuje antibiotike i to svaki drugacije.
Savet: Nemate potrebe da birate urologe, sve Vam je to isto, pogotovo da li je spec, mr, doc ili prof. Odberite jednog i to Vam je to. Treba imati veru u njega i ici do kraja.
Ne bih zeleo da prodjete kao ja.
P.S. Izvinjavam se savesni urolozima i doktorima, ali ponasajte se korektnije prema pacijentima koji Vam placaju Vasu uslugu. Kad neko dosao da plati vasu uslugu, sigurno ima problem. Verujte bice mu lakse kad mu sve kazete pa i ono najgore. Malo osmeha i paznje.
Pozdrav
Gde se i kod kog urologa ici
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Gde se i kod kog urologa ici
Беда, све би то скинуо са радног места тобош завршили факсове и сад могу да раде шта хоће.
Саосећам се са тобом!
Саосећам се са тобом!