Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
sa devojkom sam u vezi 7 meseci, odnose imamo 1 dnevno (nekad je to dosta vise puta ), ali tokom odnosa retko kad mi je penis skroz cvrst.
dok je u erekciji bude krut ali ne skoz napumpan krvi, bilo da predigra traje 2 ili 15 minuta uvek je isto... cesto puta mi se desi (na mesec, dva) da mi se penis uopste nece da digne... to me uzasno plasi
koliko imas godina? kod mladih ljudi cesto postoje problemi koji su prevenstveno na psiholoskoj osnovi...kakvo je stanje pri masturbaciji, kakva je tad erekcija?
19 godina, pri masturbaciji je super... desava mi se recimo imamo mesec dana skoro svaki dan odnose i samo jedan dan ne mozhe... bude mali i uopste nece da se digne nikakva stimulacija nista ne pomaze...
Ako imas redovan sex, potpuno je normalno da ti se to desi, ipak si vec neko vreme sa tom devojkom, ne privlaci te uvek na isti nacin. Jednom u mesec dana da omanes, to nije nista.
jos si mlad, samo strpljivo, potrebno je vreme i iskustvo da neke stvari dodju na svoje mesto...ako je pri masturbaciji sve ok znaci da tvoje telo funkcionise kako treba, a za te probleme prilikom odnosa 100% su na psiholoskoj osnovi, samo treba da naucis da budes opusten, da ne brines zbog erekcije, jer je to nesto sto se normalno desava, pogotovo kod mladih koji tek uplovljavaju u te vode...sto vise brines oko erekcije to gore po erekciju, znaci samo opusteno i bez brige!
haaa, juche isto hoce nece, ja se nesto istripovao... i kao ma daaaj, opusti se jbt trsish je vec dugo, ae opusteno, prvo prstici dok se ne aktivira glavonja ...i sve je bilo kul
hvala