mali penis :/

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
xxxxx2301
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 5:14 pm

mali penis :/

Post od xxxxx2301 »

pozz.
penis mi je 11.5 cm.. imam 17 god. da li treba da idem na operaciji i da ga povecam ili sta.. ? da li je to dovoljno s obzirom da nece vise da raste... ? imao sam kontak sa devojkama i sve je teklo super, ali mozda im nije bilo lepo i nisam ih zadovoljio... to me stalno kopka
pls odgovorite...
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: mali penis :/

Post od Dejanbg »

Pa sigrno niko ovde ne moze da ti odgovori da li si ih zadovoljio...
Rano je da mislis o operacijama, koje inace bolje rezultate daju za podebljanje.
xxxxx2301
Novi član
Novi član

Post od xxxxx2301 »

lose sam formulisao pitanje... :lol: negooo da li je to prosecna velicina ili ispod proseka... to sam hteo da pitam... ?
xxxxx2301
Novi član
Novi član

Post od xxxxx2301 »

e da, hteo sam i da pitam, jel zna neko gde ima klinaka za te stvari, da odem i da se konsultujem sa lekarom, mislim da je to najbolje... :oops:
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

ne brini--nije velicina najvaznija--budi siguran u to nego tvoja spremnost da zadovoljis partnerku..
To da li jos moze da raste ne verujem da NE i posle 17 godina
samo napred-i sto vise upotrebljavas vise raste-ja tako smatram
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

ti imas sasvim dovoljno da zadovoljis zenu potpuno, ostalo je samo na umecu i koliko se trudis da i njoj bude lepo... :) dzaba nekom i velika duzina ako ne ume sa zenom...a ako je nekoj bitna duzina a ne ti sam, zbog takve se ne treba nervirati, ona prava gledace neke druge stvari, nije sustina u duzini, vazno je kako se ophodis prema njima... :wink:
Odgovori