Pozdrav.
Imam 19 godina i imam problem sa fimozom. Pre 2 godine sam bio kod urologa i rečeno mi je da će sve doći na svoje vremenom, te da nema potrebe za hiruškim zahvatima, ali i dalje mi stanje nije previše drugačije.
Naime, kada mi je penis u normalnom stanju kožicu mogu da prebacim preko glavića, ali u stanju erekcije ne (mogu delom). Našao sam ovu sliku na internetu, pa vam je pokazujem samo da bi slikovitije imali u vidu kako izgleda.
http://www.intimatemedicine.com.hr/t...758465eb_P.jpg
(pod rednim brojem 2, samo sa malo manjim prstenom)
Hteo sam sada da pokušam sa korišćenjem kreme za koju sam čuo da pomaže - Beloderm - pa me zanima da li je to preporučljivo, i da li se to uopšte može naći bez recepta u apotekama? Da li na još nešto treba da obratim pažnju?
Hvala unapred na odgovorima.
Problem sa kožicom na penisu (fimoza)
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Problem sa kožicom na penisu (fimoza)
link ne radi...
i u erekciji kozica treba bez ikakvih problema da se svuce...ako to nije moguce u najvecem broju slucajeva jedino hirurski zahvat resava stvar...u mladjim godinama i ako je stepen suzenja manji moze se pokusati sa tom kremom, potrazi i pokusaj...a ako je stepen suzenja veci i ako krema ne pomaze nemoj dugo da cekas, ne muci se bespotrebno sa fimozom, javi se da se uradi ta intervencija, koja je inace jednostavna i dosta ljudi je obavi...
i u erekciji kozica treba bez ikakvih problema da se svuce...ako to nije moguce u najvecem broju slucajeva jedino hirurski zahvat resava stvar...u mladjim godinama i ako je stepen suzenja manji moze se pokusati sa tom kremom, potrazi i pokusaj...a ako je stepen suzenja veci i ako krema ne pomaze nemoj dugo da cekas, ne muci se bespotrebno sa fimozom, javi se da se uradi ta intervencija, koja je inace jednostavna i dosta ljudi je obavi...